Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kicsi a kő az eljegyzési gyűrűmben. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ez nem tetszik? (26/N)
Tudom, rettenetesen hülyén hangzik ez a kérdés.
Öt év után eljegyzett a párom és nagyon boldog vagyok ettől, rengeteget kérdezgetett előtte, hogy nekem milyen gyűrű tetszene és mutattam és neki párat.
Nos formára teljesen stimmel a gyűrű egy “Emerald cut” gyémánt van a közepében ami körbe van rakva mindkét oldalról hat-hat kis gyémánttal és maga a gyűrű fehérarany, tehát nagyon szép.
Eddig tehàt minden stimmelne is, pontosan olyan, mint amilyet szerettem volna, viszont a központi kő csak 0,5 karát, ami az én ujjamon kicsinek hat.
Amiket mutattam neki, azokon a középső kő minimum egy karátos volt, és így sokkal mutatósabb is volt a gyűrű, mivel nagyobb volt ez a központi kő benne.
Tudom-tudom, a szerelem a lényeg és az, hogy itt vagyunk egymásnak, de valahányszor ránézek arra gondolok, hogy ez egy kicsit hülyén néz ki az én ujjamon és mennyivel jobb lenne egy nagyobb kővel. Már azon gondolkoztam hogy saját pénzből kicseréltetem egy nagyobb gyémántra a központi követ, már ha egyáltalán lehet ilyet.
Az én stílusom kicsit harsány, a munkám is megköveteli a stílusos, elegáns öltözetet az ékszereim is mindig feltűnőbbek voltak és ezt ő is tudja.
Nem értem hogy most miért választott egy ilyen visszafogottabb gyűrűt, ez annyira szerintem nem illik hozzám.
Tudom nem ez a világ legnagyobb problémája, viszont ez csak egy életre szóló dolog, amit innentől minden nap hordani fogok és amire hogyha ránézek akkor jó érzéssel szeretnék ránézni és elégedettséggel.
Félek azonban, hogy nagyon megbántanám hogyha jelezném neki ezt a vágyamat/problémát.
Azt hozzáteszem, hogy anyagilag megengedheti magának azt is, hogy akár egy kétszer ekkora kő legyen a gyűrűben tehát ezzel nincs probléma elvileg, inkább attól félek, hogy meg fogom bántani és elrontom az örömét.
Ti mit tennétek a helyemben?
Minél nagyobb a kő
annál értékesebb a nő,
egyetért ebben minden barátnő.
Én értem miért csalódtál,de én nem szólnék neki.Én kiválasztottam milyet szeretnék,nálatok is ugy kellet volna.
Ha ilyen gyűrűt kap a kerdező nem golddigert,mert a párjanak telik rá.Nem ő az egyetlen akinek nem tetszik a gyűrű,amit kap.Az enyém se lesz olcsó,aki nem akar vagy nem tud drágát venni,nem kell beszólnia másoknak.
Ez nagyon csúnya gyűrű, kibaxott ocsmány.
Fura, hogy nem együtt mentetek el gyűrűt venni. Neked kellett volna látni, kiválasztani. Te fogod hordani. Nem ő.
Más az ízlésetek, a hivalkodási és megfelelési igényetek.
És ez már most gond.
Miért szólják le ennyien a kérdezőt?
Az én értékrendemmel abszolút szembemegy, amit a kérdező csinál (ezzel nem beszólni akarok kérdező, neked meg sok olyan dolog nem tetszene, amit én csinálok), én esküvőt se akarok nő létemre, felesleges pénzkidobásnak ítélem.
Viszont nektek férfiaknak ilyen nő kell. Akinek a pénz, a mutogatás nagyon fontos. Nyilvan a kérdező is egy szép hölgy, már csak a paramétereiből is kiindulva. Nyilván ad magára. Szerintem minden férfi ilyen nőt akar, nem pedig olyat, aki Heidegger életfilozófiáján töri a fejét. Ti is megvennétek azt a gyűrűt, gondolom a baj az, hogy ti nem engedhetitek meg magatoknak. Ha megengedhetnétek, mindannyiótoknak ilyen nője lenne.
Kérdező, mond meg a leendő férjednek. Az nem lehet, hogy örökre (legalábbis amíg a házasság tart) olyan gyűrűt viselj, ami nem tetszik. Lehet nem sértődékeny tipus a vőlegényed, ezt te tudod. Mond meg neki, hogy gyönyörű ez a gyűrű, de nem tudod elképzelni, hogy folyton viseld, mert nem illik hozzád. Ennyi.
27 A szépség belülről is fakad. Aki azon nyivákol, hogy neki nem elég nagy a kő az eljegyzési gyűrűjében, annak valami nem stimmel a lelkében.
Az viszont tény, hogy a férfiak szeretik az ilyen kirakatos, felszínes nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!