Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Túl kicsi a kő az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kicsi a kő az eljegyzési gyűrűmben. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ez nem tetszik? (26/N)

Figyelt kérdés

Tudom, rettenetesen hülyén hangzik ez a kérdés.

Öt év után eljegyzett a párom és nagyon boldog vagyok ettől, rengeteget kérdezgetett előtte, hogy nekem milyen gyűrű tetszene és mutattam és neki párat.

Nos formára teljesen stimmel a gyűrű egy “Emerald cut” gyémánt van a közepében ami körbe van rakva mindkét oldalról hat-hat kis gyémánttal és maga a gyűrű fehérarany, tehát nagyon szép.

Eddig tehàt minden stimmelne is, pontosan olyan, mint amilyet szerettem volna, viszont a központi kő csak 0,5 karát, ami az én ujjamon kicsinek hat.

Amiket mutattam neki, azokon a középső kő minimum egy karátos volt, és így sokkal mutatósabb is volt a gyűrű, mivel nagyobb volt ez a központi kő benne.

Tudom-tudom, a szerelem a lényeg és az, hogy itt vagyunk egymásnak, de valahányszor ránézek arra gondolok, hogy ez egy kicsit hülyén néz ki az én ujjamon és mennyivel jobb lenne egy nagyobb kővel. Már azon gondolkoztam hogy saját pénzből kicseréltetem egy nagyobb gyémántra a központi követ, már ha egyáltalán lehet ilyet.

Az én stílusom kicsit harsány, a munkám is megköveteli a stílusos, elegáns öltözetet az ékszereim is mindig feltűnőbbek voltak és ezt ő is tudja.

Nem értem hogy most miért választott egy ilyen visszafogottabb gyűrűt, ez annyira szerintem nem illik hozzám.

Tudom nem ez a világ legnagyobb problémája, viszont ez csak egy életre szóló dolog, amit innentől minden nap hordani fogok és amire hogyha ránézek akkor jó érzéssel szeretnék ránézni és elégedettséggel.

Félek azonban, hogy nagyon megbántanám hogyha jelezném neki ezt a vágyamat/problémát.

Azt hozzáteszem, hogy anyagilag megengedheti magának azt is, hogy akár egy kétszer ekkora kő legyen a gyűrűben tehát ezzel nincs probléma elvileg, inkább attól félek, hogy meg fogom bántani és elrontom az örömét.

Ti mit tennétek a helyemben?

tegnap 19:43
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
56%
Számomra az a legszomorúbb, hogy még az ilyen nőket is elveszi valaki feleségül:(
tegnap 21:40
 32/44 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki, szépen és illedelmesen és teljesen megértette, hiszen nekem kell hordani. Azt mondta semmi gond. Végül kis kövek lesznek majd a fő gyémánt körül végig, így pont egy kicsivel nagyobbnak tűnik majd.

Nagyon örülök, hogy nem haragszik.

tegnap 21:57
 33/44 anonim ***** válasza:
62%
drágaszágom
tegnap 22:02
 34/44 anonim ***** válasza:
52%
Bakker, mekkora arc ez a pasi. Tehát végül még a többi kő is kisebb lesz :D Legalább nem hagyta magát, igaza van. És még csak fel sem tűnt a kérdezőnek, hogy ezzel rosszabbul jár. Micsoda pár.
tegnap 22:04
 35/44 anonim ***** válasza:
69%
Ha körbe rakjátok, a középső pont, hogy kisebbnek fog tűnni.
tegnap 22:12
 36/44 anonim ***** válasza:
61%

#30 igen, tulajdonképpen ugyanazt írtuk.

Az én értékrendem nem egyezik a kérdezőével, nem ezt akartam megvédeni.

A férfiakat viszont nem zavarja a kérdező lelkivilága, ha mellette szép. Ennyi. 27 voltam.

tegnap 22:13
 37/44 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy kit érdekel,hogy emberek állnak sorban kajáért?Megsúgom a nagy része azoknak se rászoruló.Igaz aki nincs benne a szociális szférában nem látja.Nagyon sokan jobban élhetnének,csak lusták.A valodi rászorulók mindig háttérbe szorulnak.

Nekem is 6-700 ezres gyürűm lesz.Tudom apránként kellene elszórni az árát minden szarra,és venni a kínaiban egyet.Senki se akar olyan gyűrűt hordani,ami nem tetszik neki.Se semmit.

Ennyire rosszindulatúnak lenni.

tegnap 22:45
 38/44 anonim ***** válasza:
0%

Nem, "a férfiak" nem szeretik az ilyen nőket.

Max. a férfiak egy bizonyos rétege, pl. a pasikája.

tegnap 22:48
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Épp a pasikák,akik nem szeretnek még kólát se venni a nőknek.Nő létemre simán megvennék egy ilyen gyűrűt annak akihez hozzá akarok menni.Gondolom nem az éhenhalás szélén állnak.
tegnap 23:00
 40/44 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi erővel kiválaszthattad volna konkrétan te is a gyűrűdet. Ebben miért szégyellősködtél? Ha ennyire nem tudod értékelni, hogy ez legalább tőle van, ő választotta neked, akkor mondd el neki, hogy másmilyet akartál. Tudod, megérteném, ha valami olyan dolgot kapsz, ami abszolút nem a te stílusod. De ez szinte mindenben a te kényed-kedved szerint lett kiválasztva.
tegnap 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!