Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most milyen fajta jegygyűrű a divat? Csak aranyból, vagy fehéraranyból vagy vegyes? Esetleg más ötletet is szívesen vennék.
Nekünk sima arany karika van. Bizonyára van egy csomó divatosabb gyűrű, ami 1-2 évig menő, aztán meg már giccses, ciki és divatjamúlt lesz. Ez az egyszerű viszont időtálló.
Egybként nemcsak a divatot kell nézni, hanem azt is, mi áll jól mindkettőtöknek. Attól, hogy egy gyűrű a megvilágított kirakatban (üzletben) szép, még nézhet ki borzalmasan az ujjatokon. Az is lehet, hogy neked jól áll, a párodnak meg nem. Nettől, katalógusból viszont sose vásároljatok (photoshop), csak ha már láttátok élőben.
oohh, divat! ugyan már.
ha nekem úgy adódna, én tökéletesen elégedett lennék egy sima ezüst gyűrűvel, a belső felére gravíroztatnám hites uram nevét, és boldogítana a tudat, hogy nem toltunk el egy halom pénzt efféle hóbortokra :P
Szerintem ezen a téren nincs olyan, hogy divat.
Mindenki olyat válasszon, ami neki és a párjának tetszik.
Nekünk a karikagyűrűnk szögletes - itt fent van: " [link]
Az eljegyzési gyűrűm pedig ezen az oldalon megtalálható a karikagyűrűk között, csak át lett alakítva: " [link]
Valakinek a karika-, valakinek pedig az eljegyzési gyűrűm/nk tetszik jobban. Én mindkettőt IMÁDOM!!!
Nekem platina karikagyűrűm van gyémántberakással.
Butaság a divatot követni, olyat vegyetek, ami mindkettőtöknek tetszik. Nekem a többszínű nem jön be.
Nekem anno (10 éve)kétféle színű aranyból készült - tehát akkor ilyenek voltak a tucat termékek....
Könnyű mondani, hogy ne kövesse a divatot... ha elmegy valaki egy ékszerészhez az aktuális "divattal" találja szemben magát. Nem mindenki engedheti meg, hogy egyedi gyűrűt csináltasson!!!
Amúgy a fehér aranyat nem ajánlom én sem, mert nekem "sima" gyűrűm van és mindenki leezüstözi.
Nekünk is sárga arany és fehér a közepe, csak nem a "forgós" fajta.
Nincs benne kő, semmi extra.
Az eljegyzési gyűrűm is két féle arany (nem karika), csak abban vannak kövek.
Először nekünk is másik tetszett ami akkor a "menő volt" (5 éve), de egyrészt marha rondán állt az ujjunkon, másrészt még annál is drágább volt.
Így a második üzletben megtaláltuk az igazit, elsőre mindketten arra nyúltunk rá. Ez sem volt olcsó (60.000 Ft), de azóta sem bántuk meg. Minden nap hordjuk és amikor ránézek mindig eszembe jut az egyik legszebb nap az életünkben. :)) A másik legszebb az volt amikor a lányunk született. :)
Sok boldogságot Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!