Kin múlik, hogy egy fajta "divat kutya" lesz?
Ez jó kérdés..talán a "celebekből"indul ki..az ő izlésük hat az emberekre..
majmolás..Az én kutyuim egyéniek, tuti nincs egy celebnek sem, és ők is picik, pár kilósak :)))
Lehet hogy nem örülsz a válaszomnak hisz én is egy paneles yorkis fiatal kis csitri vagyok. Igaz, eddigi kutyáim se divatból vagy egyéb felszines dolog végett kerültek hozzám:)
Kik tesznek az ebekből divatkutyát? Természetesen mi, emberek. Elég megnézni Amerikát. Az uszkárok rózsaszínen mászkálnak az eredeti bunda kabátos gazdi mellet. Miért? Mert szerintük ez így jól néz ki...
Vagy akkor csak nézzünk egy kisebb közösséget. Vegyük akkor a Yorkit példának.
Lemegy az ember sétáltatni, meglátják hogy milyen helyes ez a kutya stb... És elgondolkoznak azon, hogy ők is tartsanak egy ilyen fajtájú kutyát még ha egyáltalán nem értenek hozzá illetve nem megfelelő a környezetük hozzá. Ha ez így megy és belegondolunk hogy megveszik, ők is mutogatják akkor kész is a lánc reakció:)
Akárcsak egy ruha darab. Megveszi elősször 20 ember aztán szépen nőnek a számok:)
Teljesmértékig igazad van. Sok tudatlan ember van aki csak úgy belevág dolgokba ahelyett, hogy végig gonldoná rendesen. Némelyik ember például megveszi a kutyát, majd elmegy dolgozni/iskolába vagy akárhova. A kutya otthon van egyedül. Mikor a gazdi hazaér a kutya kap pár fülest amiért unalmában megrágta a gazdi ebédlőasztalának a lábát. Persze ilyenkor mindig a fránya dög stb... Közbe meg ezek szoktak pattogni hogy ők milyen egy minta gazdik....
Ja am a paneles yorkis kiscsitri voltamxD
23:07
Igazad van! Nekem 15 éve volt zorkim, akkor nem divatbol vettem, hanem kaptam..Aztán a természete miatt kedveltem meg..aztán most 4 éve nekünk csak az volt a szempont, hogy kicsi termete legyen, és a sors ugy hozta, hogy yorky-csivava keveréket kaptunk..Azóta neki is született kölyke egy extra mini pincsert apukától, és mondhatom hihetetlenül okos, és szép kutyus lett, egyedi :)
A kutyát, mi emberek formáljuk, rajtunk mulik, milyen kutyus lesz belőle, és ez minden fajtától független kéne hogy legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!