Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt az esküvő után hordjátok mindig?
Ugye esküvőn felhúzzák a karikagyűrűt. Ezután mi lesz a köves eljegyzési gyűrűvel?
Házas nők, ti hordjátok? Mindig? Vagy azt csak alkalmakra? Vagy a polcra került? Hogy szokás?
nem hordom az esküvő óta. Csak a karikagyűrűm, de azt viszont 0-24ben.
az eljegyzési gyűrűm otthon van az ékszeres dobozban
Én egyiket sem hordom, de szerintem én bőven a kisebbség vagyok. Munkahelyemen ugyan megengedett, csak vegyszerekkel dolgozok, és nem akarom, hogy tönkremenjenek, vagy ha baleset van, akkor a kezem sérüljön meg jobban, mert nem tudom elég gyorsan levenni.
De szerintem ez preferencia, meg megállapodás kérdése. Férjem se hordja a karikagyűrűt, mert zavarja. Alkalmakra fel szoktuk venni, ha nem felejtük el :D
Én az enyémet hordom, ugyanúgy a bal kezemen, de az enyém nem köves ,azt nem szeretem. Az eljegyzéshez nemesacél gyűrűm lett, és amúgy a férjemnek is, azokat hordjuk ugyanúgy bal kézen ( azóta is).
A jobbra pedig az esküvőn felkerültek az arany karikagyűrűk. Nem sok ékszert hordok, ezekhez, és a szív medálos nyakláncomhoz ragaszkodom csak. Se karkötő, se fülbevaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!