Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azért lett megkérve a kezem, hogy befogjam a számat?
2 éve együtt vagyunk, kis túlzással azóta együtt is élünk.
Volt szó már eljegyzésről, nem titkoltam a vágyaimat, hogy pl. Tiffany gyűrűt szeretnék, naplementés lánykérést, csak ketten legyünk, ne legyen ott sem fotós/videós, sem család, barátok. Ő mondta, hogy ez számára hatalmas lépés, legutóbbi kapcsolata 11 évig tartott, ott sem szánta rá magát és még soha, egyetlen nővel sem.
24 éves vagyok, tehát sehová nem sietek, de mondtam neki, hogy én nem fogok 10-11 évet várni, azt tartsa fejben. De nem is számítottam 1-2 éven belül lánykérésre.
Megtette, igazából ahogy megláttam a kis kék dobozt, tudtam, hogy mi ez. Örülnöm kéne, mégis úgy érzem, hogy azért jegyzett el, hogy csendben maradjak és lefoglaljam magam most az esküvővel kapcsolatos dolgokkal... Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk, rengeteg mindent át kellett gondolnom őt és a kapcsolatunkat illetően. Long story short, jóban voltam egy munkatársammal, de csak munkahelyen belül. Munkaidőn kívül sosem találkoztunk, de bent volt egy szabad 30 percünk, ittunk egy kávét, kimentünk enni egy fagyit. Neki is komoly párkapcsolata van, nekem is, sosem fordult meg a fejemben bármi "olyasmi", vonzónak sem találtam. Ő mégis kirúgatta, amit el is titkolt előlem, többedik kérdésemre vallotta be, hogy igen, köze volt a dologhoz, mert féltékeny lett.
Végül megbocsátottam, nagyon nehezen. Az eljegyzésnek egy részem örül, de közben a fejemben van az is, hogy ezzel csak a helyzetet akarja kettőnk között még jobban rendezni, erősíteni és hogy felejtsem el, mi történt.
Magyarul azt akartad, hogy megkérjen.
Megkért - aztán most meg ezen hisztizel, hogy biztosan csak be akarta fogni a szádat...
Ha van egy kis esze, holnap szakít veled, és keres egy értelmes csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!