Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak, ha azért lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha azért lett megkérve a kezem, hogy befogjam a számat?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyunk, kis túlzással azóta együtt is élünk.

Volt szó már eljegyzésről, nem titkoltam a vágyaimat, hogy pl. Tiffany gyűrűt szeretnék, naplementés lánykérést, csak ketten legyünk, ne legyen ott sem fotós/videós, sem család, barátok. Ő mondta, hogy ez számára hatalmas lépés, legutóbbi kapcsolata 11 évig tartott, ott sem szánta rá magát és még soha, egyetlen nővel sem.

24 éves vagyok, tehát sehová nem sietek, de mondtam neki, hogy én nem fogok 10-11 évet várni, azt tartsa fejben. De nem is számítottam 1-2 éven belül lánykérésre.

Megtette, igazából ahogy megláttam a kis kék dobozt, tudtam, hogy mi ez. Örülnöm kéne, mégis úgy érzem, hogy azért jegyzett el, hogy csendben maradjak és lefoglaljam magam most az esküvővel kapcsolatos dolgokkal... Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk, rengeteg mindent át kellett gondolnom őt és a kapcsolatunkat illetően. Long story short, jóban voltam egy munkatársammal, de csak munkahelyen belül. Munkaidőn kívül sosem találkoztunk, de bent volt egy szabad 30 percünk, ittunk egy kávét, kimentünk enni egy fagyit. Neki is komoly párkapcsolata van, nekem is, sosem fordult meg a fejemben bármi "olyasmi", vonzónak sem találtam. Ő mégis kirúgatta, amit el is titkolt előlem, többedik kérdésemre vallotta be, hogy igen, köze volt a dologhoz, mert féltékeny lett.

Végül megbocsátottam, nagyon nehezen. Az eljegyzésnek egy részem örül, de közben a fejemben van az is, hogy ezzel csak a helyzetet akarja kettőnk között még jobban rendezni, erősíteni és hogy felejtsem el, mi történt.

aug. 21. 12:36
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, 28-as.

Mielőtt történt, ami történt, tökéletesen megvoltunk.

A kémia működik közöttünk, szeretem. Nem tudom elképzelni nélküle az életemet, pont ezért nem szakítottam vele.

Együtt élünk, minden tekintetben passzolunk egymáshoz. Olyan, mint a másik felem.

aug. 21. 13:21
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
31. Akkor valamivel nagyon becsapod magad.
aug. 21. 13:24
 33/57 A kérdező kommentje:

Nem.

Igen, velem is van gond néha fejben, mert miután kiderült ez az egész, hogy mit csinált, a dühöm mellett ott volt az is, hogy "wow, tényleg megtette ezt értem, miattam" és valahol ez lenyűgözött, izgatott is. Akkor is tudtam, hogy nem helyes, amit tett és elítélendő, de közben le is nyűgözött, hogy meglépte.

aug. 21. 13:26
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Na én szerelemmel szeretem a párom soha nem tennék neki keresztbe. Nem sziveségből jegyeztem el. 41f
aug. 21. 13:27
 35/57 anonim ***** válasza:
94%

32-höz csatlakozom írásban...

Mint mondottam, kommunikációban nagyon becsapjátok a másikat és/vagy önmagatokat.

Áltasd csak magad, hogy minden rendben aztán jön a pofára esés és nem fogod érteni, miért történt.

Sajnos a ti párosotok alacsonyabb EQ szinten és közepesnél kicsit alacsonyabb intellektualitással rendelkezik.

Végülis ez egyben azt is jelenti, hogy a játszmázások nem állnak messze tőletek, mert észérveket nem tudtok, marad ez a legfőbb fegyver, a játszma.

Persze még változhattok, de azt hiszem, ez nem mostanában lesz.

aug. 21. 13:29
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

"a dühöm mellett ott volt az is, hogy "wow, tényleg megtette ezt értem, miattam" és valahol ez lenyűgözött, izgatott is."

Te beteg vagy! Téged lenyűgöz az, hogy valaki kirúgat egy másik embert azért, mert féltékeny rá? Vajon mit lenne még képes megtenni? Szerinted ebben van bármi lenyűgöző, vonzó? És nem, nem érted tette, hanem magáért, hogy ne érezzen féltékenységet, amiért a kollégáddal töltöd az ebédszünetet.

aug. 21. 13:31
 37/57 anonim ***** válasza:
97%
Valaki miattad elveszítette a munkáját.. te egy kegyetlen ember vagy !
aug. 21. 13:43
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján az a tipikus született hisztis pcsa vagy, az a nem túl okos fajta, de legalább lehet mutogatni mások előtt. Ne legyen kétséged hogy el akar-e venni, mert 100%. Te vagy a biznisz része, a szerető meg majd az érzelmi része lesz.
aug. 21. 13:48
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálj? Főzz egy szuper kaját a vőlegényednek, ha már ilyen tiffany szintű igényeid vannak. Foglald le magad valami hasznossal, látom, jó dolgodban már nem tudsz mit kezdeni magaddal. Hiánypótló kérdés volt, first world problem, köszönjük szépen.
aug. 21. 14:07
 40/57 anonim ***** válasza:
94%

"Tiffany gyűrűt szeretnék, naplementés lánykérést"

Fogalmam sincs, hogy mi az a "Tiffany gyűrű" (a tiffany nekem a lámpa), de ha számodra csak egy eljegyzésben ez a lényeg és ezek a felszínes dolgok számítanak, akkor miért hisztizel, mert megkaptad ezt a felszínt? Ennyi volt az igényed, amit kifejeztél, légy boldog.

"Akkor nincsenek elég befolyásos kollégáid, nem tudok mást mondani."

Ez inkább azt mutatja, hogy valószínűleg a főnök sem egy nagy eresztés, hanem egy határozatlan, befolyásolható kis senki. Nálunk a főnök értelmes, és nem ad ilyen ostoba szappanopera-jellegű konfliktusokra. Ez nem a papucs vőlegényed kompetenciáiról szól.

aug. 21. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!