Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azért lett megkérve a kezem, hogy befogjam a számat?
2 éve együtt vagyunk, kis túlzással azóta együtt is élünk.
Volt szó már eljegyzésről, nem titkoltam a vágyaimat, hogy pl. Tiffany gyűrűt szeretnék, naplementés lánykérést, csak ketten legyünk, ne legyen ott sem fotós/videós, sem család, barátok. Ő mondta, hogy ez számára hatalmas lépés, legutóbbi kapcsolata 11 évig tartott, ott sem szánta rá magát és még soha, egyetlen nővel sem.
24 éves vagyok, tehát sehová nem sietek, de mondtam neki, hogy én nem fogok 10-11 évet várni, azt tartsa fejben. De nem is számítottam 1-2 éven belül lánykérésre.
Megtette, igazából ahogy megláttam a kis kék dobozt, tudtam, hogy mi ez. Örülnöm kéne, mégis úgy érzem, hogy azért jegyzett el, hogy csendben maradjak és lefoglaljam magam most az esküvővel kapcsolatos dolgokkal... Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk, rengeteg mindent át kellett gondolnom őt és a kapcsolatunkat illetően. Long story short, jóban voltam egy munkatársammal, de csak munkahelyen belül. Munkaidőn kívül sosem találkoztunk, de bent volt egy szabad 30 percünk, ittunk egy kávét, kimentünk enni egy fagyit. Neki is komoly párkapcsolata van, nekem is, sosem fordult meg a fejemben bármi "olyasmi", vonzónak sem találtam. Ő mégis kirúgatta, amit el is titkolt előlem, többedik kérdésemre vallotta be, hogy igen, köze volt a dologhoz, mert féltékeny lett.
Végül megbocsátottam, nagyon nehezen. Az eljegyzésnek egy részem örül, de közben a fejemben van az is, hogy ezzel csak a helyzetet akarja kettőnk között még jobban rendezni, erősíteni és hogy felejtsem el, mi történt.
Talán itt a kommunikációval komoly gondok vannak.
Mondjuk, ha csak a kérdésből indulok ki, az már elég aggasztó, hogy te is ezt a műangolt használod, szlengekre, mintha ettől bármit is tudnál, mintha ettől intelligensebbnek tűnnél...
Nem, ettől divatosabb és közönségesebbnek tűnsz inkább és mindenki, aki ezeket a műangol szavakat, kifejezéseket használja (pl.: red flag, crush, stb.)
Én is elkezdhetnék neked szakmai szavakat használni, ami angolos kettéáll a szemed mert fogalmad sincs, miről van szó...
Hogy ennek mi a köze ate kérdésedhez:
épp annyi, hogy hasonlómód beszéltek el egymás mellett, és hazug a kapcsolat, mert csak az illúziót keresi. Nem vagytok egymáshoz, és még inkább magatokhoz őszinték.
Talán le kellene egyszer ülnötök magatokkal, utána egymással.
1
De a csaj se semmi... Kihisztizi az eljegyzést, aztán zavarja, hogy kihisztizte.
Hagyjuk már ezt a "műangol" dumát. 3 db (!) angol szó miatt hisztizel, amit MINDENKI megért és használ is a hétköznapi nyelvben.
Semmit nem hisztiztem ki, mint írtam, volt már szó erről többször is. Párkapcsolat, kommunikáció, tudod.
Nem a megértés a lényeg, hanem maga a szóhasználat. Én is ki tudom magam fejezni intelligensen, választékosan, de káromkodva, szlengesen is; csak épp ezt az utóbbit nem kívánom használni.
Az általad használt passzív szerkezetet egy bizonyos intellektuális szint felett nem használja senki.
Talán pont ez a probléma, amit most itt sugallsz...
"Volt szó már eljegyzésről, nem titkoltam a vágyaimat, hogy pl. Tiffany gyűrűt szeretnék, naplementés lánykérést, csak ketten legyünk, ne legyen ott sem fotós/videós, sem család, barátok"
Hát nem vagy semmi. Nőként sosem értettem ezt, miért kell ennyire erőltetni? Ha nem tetszik, keress olyat, akinek ugyanazok az életcéljai, mint neked. Ő őszinte volt, elmondta, hogy nem igazán kész erre, ahogyan az eddigi kapcsolataiban sem. Te kész tények elé állítottad, gyakorlatilag már meg is szervezted előre, hogy milyen legyen az eljegyzés. Megtette, most meg az a bajod, hogy az lett, amit te akartál.
Tudod egyáltalán, hogy valójában mit akarsz?
Én nem nagyon értem, hogy egyes (!) nők miért hiszik, hogy az eljegyzés/esküvő kizárólag róluk és a saját elképzeléseikről szól.
Nem lehet esetleg, hogy ez mindkettőtök nagy napja, és nem kizárólag az egyik fél kívánságait kell szem előtt tartani?
Van egy 15 évvel idősebb párja és igen ebből nem lesz semmi jó hiszen ez az ember nem akar házasodni, így még nyerhet pár évet de sosem lesz házasság vagy ha igen csak azért hogy mellette maradj
A történet alapján hogy vkit kirugatott mert féltékeny volt se vezet jóra később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!