Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Parom iden el szeretnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom iden el szeretnem jegyezni. A kepen lathato gyuru vajon hany karat lehet es milyen osszeg?

Figyelt kérdés

Baratnojet megkerdeztem milyen tipusu gyuru tetszik neki. Ezt a kepet kaptam. Egyelore nem voltam ekszeresnel, de aki tud privatban ajanlani megbizhatot Budapesten azt megkoszonom!

[link]

aug. 19. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Milliárdos vagy?Mert ha mind gyémánt benne, egy ilyen gyűrű alsó hangon 5M Ft.

A karát számot itt úgy mérik, hogy mekkora a központi kő, plusz egyesével a kisebb kövek karátszáma.

A gyémánt annál drágább, minél nagyobb, most a többibe nem megyek bele, nem csak ez befolyásolja a gyémánt minőségét, és ezáltal az árát.

Sok kicsi köves gyűrű sokkal olcsóbb, mint amiben egy nagy van.

Itt a központi kő lehet kb fél karát, az már önmagában 600 000 Ft körül van, plusz ugye a többi kis kő és az arany ára.

Ha cirkóniás gyűrűt akarsz, akkor nem kell vergődni a karátszámmal, az olcsó amúgy is.Bemész egy ékszerészhez és megmutatod ezt a képet, nagyon egyszerűen meg lehet így oldani.

Arra figyelj, hogy a körbe köves gyűrűket iszonyatosan nehéz átméretezni.

aug. 19. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
a müzlis dobozban lévő ritka zöld spanyol gyurma gyűrűt semmi sem ubereli, az szeretik a csajok ja meg persze a hotdog ágyat ;)
aug. 19. 23:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Elso, nagyon koszonom. Nem vagyok otthonos ebben a temaban, de koszonom a segitseget! Kisebb gyuru lesz🤣
aug. 20. 05:53
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Legyen kisebb a kő, de KÉRLEK, ne vegyél neki cirkóniát!

Lehet olcsóbban is gyémántgyűrűt venni, akár olyat is, amit laboratóriumban állítottak elő. De ne ezüst+ cirkónia kombó legyen, az borzalmasan gagyi és lohasztó…

aug. 20. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért, de ez a linkelt gyűrű baromi ocsmány (ha gyémánt, ha nem).
aug. 20. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért a ronda, giccses (és szerintem ráadásul öreges) vacakért én 10 ft-ot nem adnék, de valószínűleg többe kerül.
aug. 21. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy is sokat lehet spórolni, hogy nem egész karát. Egy 0.9 karát gyémánt sokkal olcsóbb, mint az 1 karát, szabad szemmel meg nem mondod a különbséget. Az ilyen nagy kő plusz vékony pánt viszont nem tartós sokszor, mindegy miből van, arra figyelj, hogy a kő legalább 6-8 ponton rögzítve legyen, pláne, ha drága. YouTube shorts szokott egy csajt feldobni, aki eljegyzési gyűrűket tervez, van egy csomó hasznos tippje, hogy mire érdemes odafigyelni (viszont ha agyonütnek se tudom megmondani a nevét, angolul keresd).
aug. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!