Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom iden el szeretnem jegyezni. A kepen lathato gyuru vajon hany karat lehet es milyen osszeg?
Baratnojet megkerdeztem milyen tipusu gyuru tetszik neki. Ezt a kepet kaptam. Egyelore nem voltam ekszeresnel, de aki tud privatban ajanlani megbizhatot Budapesten azt megkoszonom!
Milliárdos vagy?Mert ha mind gyémánt benne, egy ilyen gyűrű alsó hangon 5M Ft.
A karát számot itt úgy mérik, hogy mekkora a központi kő, plusz egyesével a kisebb kövek karátszáma.
A gyémánt annál drágább, minél nagyobb, most a többibe nem megyek bele, nem csak ez befolyásolja a gyémánt minőségét, és ezáltal az árát.
Sok kicsi köves gyűrű sokkal olcsóbb, mint amiben egy nagy van.
Itt a központi kő lehet kb fél karát, az már önmagában 600 000 Ft körül van, plusz ugye a többi kis kő és az arany ára.
Ha cirkóniás gyűrűt akarsz, akkor nem kell vergődni a karátszámmal, az olcsó amúgy is.Bemész egy ékszerészhez és megmutatod ezt a képet, nagyon egyszerűen meg lehet így oldani.
Arra figyelj, hogy a körbe köves gyűrűket iszonyatosan nehéz átméretezni.
Legyen kisebb a kő, de KÉRLEK, ne vegyél neki cirkóniát!
Lehet olcsóbban is gyémántgyűrűt venni, akár olyat is, amit laboratóriumban állítottak elő. De ne ezüst+ cirkónia kombó legyen, az borzalmasan gagyi és lohasztó…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!