Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom el szeretne jegyezni egy éven belül? 20/L
Szóba jött köztünk a téma és mondta, hogy 1 éven belül meg fogja kérni a kezem, mert ő 2022-ben szeretne esküvőt.
Őszintén szólva a lánykeresnek nagyon örülnék, de esküvőt csak 3 de inkább 4 év múlva szeretnék. Úgy élünk együtt, hogy szülőkkel, tehát mindig együtt vagyunk de nincs saját házunk. Szerintem házasság előtt együtt kellene élnünk csak ketten. Ő albérletbe nem szeretne menni, hanem az állam által adott család támogatásból szeretne házat venni, plusz neki van már kb 7 millió forintja és így szeretne egy részben közös házat.
Ti mit gondoltok a helyzetről?
Mindjárt 3 éve.
A háztartást én vezetem itthon, mert anyukám semmit sem csinál és a férje sem. Nekem kell vasalni az ő ruhaikat, takarítani, mosni, húgomra is nekem kell vigyázni.
Ha ezt a részét nézem, akkor már nagyon mennék itthonról, unom hogy 5 ember az én feladatom. ( nem tini hiszti, az egész család tudja, hogy mi van nálunk)
Ne menj férjhez! Túl fiatal vagy hozzá, pár éven belül válás lesz a vége. Ha még egy gyerek is besikerül, nagyon rossz helyzetben leszel. A férjed pedig éli világát utána.
És a szüleidtől is menekülj. Semmi lelkiismeret-furdalásod ne legyen. Ha anyagilag megteheted, mielőbb költözz albérletbe. Persze ha neked ez így jó, hogy te vagy a cseléd lakhatásért cserébe, akkor ok. Én frászt kapnék ettől.
Most mondtad ki félsz.
Akkor mi a kérdés??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!