Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Okkal érzem magam kellemetlenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal érzem magam kellemetlenül, hogy a párom öt év után nem jegyzett el?

Figyelt kérdés

Nem minden a formaság, így is meg vagyunk. Viszont nő létemre legbelül érzem hogy vágyom rá. Az ismerősök folyton azzal nyaggatnak, hogy miért csak élettársak vagyunk.. emiatt kezdem magam kellemetlenül érezni.

27 éves vagyok a párom 30( nincs gyerekünk, de majd szeretnénk)

aug. 5. 15:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Okkal ha tényleg, de tényleg szeretnél eljegyezve lenni, majd feleség és nem az ismerősök ültették bele a bogarat a füledbe.
aug. 5. 15:39
 2/21 anonim ***** válasza:
22%
Én is 5 évet vártam rá. 🤷 Hány évesek vagytok??? Csak mert ha túl fiatalok voltatok eddig, akkor jobb is, ha nem.
aug. 5. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd el! Én anno mondtam a paromnak, hogy figyelj szivem, 3 éve egyutt vagyunk, de nem lépett a kovetkezo szintre a kapcsolatunk, nincs vele baj, csak akkor engedj el, hogy találjak valakit magam.mellé aki komolyan gondolja velem. Egy hetre elvitt Olaszorszagba, és megkerte a kezemet a tengeroarton
aug. 5. 15:41
 4/21 anonim ***** válasza:
23%

Még a családnak nemhogy ismerősöknek nincs joga titeket nyaggatni, hogy mikor léptek szintet. Ha te rájuk hallgatsz akkor tessék szakítani és jöjj össze valamilyen nárcisztikus bolonddal, vagy akinek házasságra van szüksége, hogy itt maradjon mert külföldi és élj vele míg ki nem zsigerel, el nem válik tőled.

Hogyha egyszer nem minden a formalitás, ti megvagytok, szeretitek egymást akkor miért hagyod magad befolyásolni? Rá akarod szedni? Majd elhagy mert erőszakos vagy. Te bajod. 🤷

aug. 5. 15:45
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: csak kíváncsiságból, kommunikáltad felé, hogy te szeretnél majd esküvőt, házasságot?

Nyilván néma gyereknek anyja sem érti a szavát... Ha nem beszéltek róla, ne csodálkozz!

Ha mondtad neki, és mégsem, akkor talán érdemes lenne elgondolkodni a miérten.

aug. 5. 15:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze ahhoz, hogy "nő létedre".
aug. 5. 15:46
 7/21 anonim ***** válasza:
36%
Igen és annak az indoka nem más mint hogy manipulálható vagy, gyenge személyiség, labilis vagy. Nem vagy szerintem alkalmas még párkapcsolatra sem. Gyermek se való neked ha mások beleavatkozásával vagy elfoglalva a saját életed helyett...
aug. 5. 15:52
 8/21 anonim ***** válasza:
10%

Komolyan!

Írj le 5 okot, hogy miért kéne a gyűrű!

aug. 5. 15:56
 9/21 anonim ***** válasza:
39%
Nekünk gyerekünk is van az élettársammal, nem házasodtunk össze, és boldogan élünk. Úgy érzem, te csak az ismerősöknek akarsz megfelelni ezzel a végreengemiseljegyeztek dologgal. Kit érdekel, más hogy csinálná? Mi saját elképzelésünk szerint élünk és senkinek semmi köze ahhoz, házasodunk-e, hogy neveljük a gyereket, mikor hova megyünk, stb. Kommunikálni kell, megbeszélni, ki mit akar! Ha jó simán együttélni, nekünk pl. jó így, akkor csináld úgy. Ha mindenképp ragaszkodsz a gyűrűhöz/papírhoz és váltanál akkor meg közöld, aztán reménykedj, hogy találsz jobbat, aki majd el is vesz!
aug. 5. 16:07
 10/21 anonim ***** válasza:
3%
Ennyi évesen? Még jó hogy nem vesz el! Még előtte az élet!
aug. 5. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!