Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon kellemetlen lenne?
Figyelt kérdés
Megszeretném kérni a Virágszálam kezét és arra gondoltam, hogy együtt mennénk el az ékszerboltba, hogy ott válassza ki a gyűrűt ami tetszik neki. Fel is tudná próbálni, stb. A méretét már tudom, mert már rendeltem neki online egyszer, de az csak kis meglepetés volt, nem eljegyzési szándékkal kapta. Inkább csak az összetartozásunk jelképeként. Viszont most meg szeretném kérni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen gyűrűt válasszak neki. Az a baj, hogy amikor sétálunk és látja a kirakatban, akkor legalább húsz féle tetszik neki. Ha legalább csak pár darabra mondaná, akkor tudnám szűkíteni a kört, mert már elég jól ismerem. Több, mint öt éve vagyunk együtt.
Olvasd vissza, amit írtál. Gondolkodj el azon, hogy helyettesíthető-e az "ermahgerd" szóval adatvesztés nélkül. Ha igen, akkor butaságot írtál.
2019. júl. 6. 14:03
2/17 anonim válasza:
De most pontosan mi a kérdés? Megkérnéd gyűrű nélkül, majd elmennétek közösen megvenni? Ebben semmi kellemetlen nincs, sokan csinálják így.
2019. júl. 6. 14:49
3/17 anonim válasza:
Én azért vennék neki egy gyűrűt, amit az ujjára húzok letérdeléskor. A nők szeretik ezt. Most gondolj bele, megkéred, igent mond és aztán közlöd bocsi nincs még gyűrű, azt majd jövőhéten vesszük meg ha te is ráérsz. Egy alap gyűrű csak nem lesz csalódás neki. Amúgy az ékszer boltban szoktak segíteni is ajánlani valamit.
2019. júl. 6. 14:57
4/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy segítenek az üzletben. Nem is az a gond, hanem, hogy milyent vegyek, mert a Drágaságomnak nagyjából minden második gyűrű tetszik. Már többre is mondta, hogy gyönyörű, el tudná képzelni, stb. Aztán néha elejt olyan mondatokat, hogy a köves beakadna mindenhova. Tanácstalan vagyok. Amúgy a rózsaszín a kedvenc színe, imád minden csajos dolgot, és szereti a luxust.
A "lánykérést" nem egy nagy nyálazás közben tervezem, hanem csak úgy spontán. Pl horgászás közben vagy egy túra alkalmával. Nem vagyok már fiatal /52/ és nem vagyok túl romantikus sem. Ma egésznap nézegettem a neten a gyűrűket. Találtam is egy jó párat, de mivel neki az összes tetszene, így nem jutottam dűlőre. Komolyan azon gondolkodtam, hogy többet veszek neki.
2019. júl. 6. 16:10
5/17 A kérdező kommentje:
Igen, kettes válaszoló, valahogy úgy gondoltam. De a hármas válaszolónak is igaza van, mert az én kis Virágszálam tényleg csalódott lenne. Micsoda probléma ez a gyűrű mizéria.
2019. júl. 6. 16:12
6/17 anonim válasza:
Ha minden 2. gyűrű tetszik neki, akkor aztán tényleg nem nehéz egyet választani. Ha valami nagyon ritka ízlése lenne azt mondom oké, de így... sima ügy. Veszel egy klasszik gyűrűt, ami hasonlít azokhoz, amiket nézni szokott. Ha nagyon nőies, gondolom van más ékszere is. If you know what I mean..
2019. júl. 6. 16:16
7/17 A kérdező kommentje:
Annyi ékszere van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Úgy döntöttem, hogy egy finom kis gyémánt köveset kap. Hétfőn vagy kedden megveszem. Szerdán pedig megkérem. Köszönöm szépen a válaszokat! Segítségemre voltak.
2019. júl. 6. 21:32
8/17 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Egy kis egyszerű gyémánttal nem foghatsz mellé. Nekem is olyan van és nagyon örültem neki. Sok boldogságot.
2019. júl. 6. 23:08
9/17 anonim válasza:
"a rózsaszín a kedvenc színe, imád minden csajos dolgot, és szereti a luxust" - ebből arra következtetek, hogy egy aranyásó huszonéves nőcit akarsz eljegyezni, aki alá te talicskázod a "luxust". Ha így van, akkor minél drágább, minél feltűnőbb és giccsesebb gyűrűt vegyél, hogy tudja mutogatni instán.
Ha tévedek, és egy korban hozzád illő hölgyet kívánsz elvenni, aki nem a te pénzedből, hanem a saját keresetéből finanszírozza a luxus életformát, akkor egy visszafogott, elegáns gyémánttal nem tudsz mellélőni.
2019. júl. 7. 00:57
10/17 A kérdező kommentje:
Nem aranyásó a Drágaságom. 34 éves. Több, mint 5 éve vagyunk együtt. Már én előttem megvolt mindene, megfelelő egzisztenciával rendelkezett. Saját magának finanszírozza a dolgait. Természetesen néha én is meglepem egy-két dologgal, de melyik férfi nem kedveskedik a szíve hölgyének. Pont azzal vett le a lábamról, hogy milyen önálló, karakán hölgyemény. Az első randevúnkon például hozzám vágta a számla felét, mondván, hogy nincs rászorulva, hogy más fizesse a vacsoráját. Akkor úgy beleszerettem, hogy tudtam, ő az akivel le szeretném élni az életemet. Szívem szerint a legdrágább, legnagyobb követ venném meg neki, mert megérdemelné, de tudom, hogy azt nem viselné szívesen. Annak ellenére, hogy milyen típus és szereti a luxust, megmaradt egy végtelenül szerény kis őzikének. Ne haragudjatok, hogy ennyit írtam róla, de egyszerűen, ha szóba kerül, nem tudom abbahagyni a mesélést a Virágszálamról, mert annyira szerelmes vagyok bele, hogy kiugrik a szivem a helyéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!