Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon kellemetlen lenne?
Esetleg, ha elbeszélgetnél a "Te kis Virágszáladdal", hogy vágyik-e valamilyen eljegyzésre?
Mert nekem pl. tökéletes lenne, ha nem lenne se letérdelés, se kövesgyűrű, mert ez nekem nem szimpatikus. Hanem beszéljük meg és vegyünk egy karikagyűrű párt. De ő lehet, hogy lufieregetést és Eiffel-tornyot is akar...
Pedig így tudsz választani, hogy neki kb. 20 féle tetszik :) mutat neked 10-et, abból bármelyiket veszed örülni fog!
Max. kicserélitek, ha mégse
Gratulálok, majd várom a beszámolót!
Nálunk ez rendkívül egyszerűen zajlott. Egy este megbeszéltük, hogy jövőre össze szeretnénk házasodni, majd egy napon a párom közölte, hogy megyünk gyűrűt nézni. Elmentünk, bele is szerettem egybe, felírták a kódját és a méretét, aztán teltek a hetek és nem történt semmi. Én a lelkem mélyén majd kiugrottam a bőrömből, hogy mikor lesz már az enyém az a gyönyörű gyűrű. Számítottam mindenre. Vacsorára, utazásra, hogy nyaraláskor kéri meg a kezem, de arra nem, hogy akkor térdel le elém A gyűrűmmel, amikor éppen az elszáradt virágokat tördelem le az erkélyen a balkonnövényekről. :D Hiába tudtam, hogy tervezi és hiába választottam ki én a saját gyűrűmet, annyira meglepődtem és olyan boldog voltam a gyönyörűséges gyűrűmtől, hogy elsírtam magam és a mai napig életem legszebb pillanatának tartom, illetve ha visszaforgathatnám az időt sem csinálnám másképp. Egyszerűen imádom a gyűrűmet, mindennap percekig nézegetem, pedig pár hónapja már a kezemen van. :) És a páromat is imádom, mert nem a sablonos utat választotta, amire számítottam, így még is ért meglepetés.
Ha ez nem játszik, mert teljesen meglepetést szeretnél és fogalmad sincs milyet vegyél, akkor én azt javaslom, hogy vegyél csak jelképesen egy szép köves, ezüst gyűrűt. Ez nem drága, de még is megadja a hangulatot. Aztán pedig menjetek el és válasszátok ki együtt az IGAZIT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!