Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom vissza akarja mondani az esküvőt, jogos?
18N vagyok. Már egy fél éve lassan el vagyok jegyezve, párom szerint "bűn" vagyis nem helyén való a viselkedésem.
Nos, én mellette kelek, mellette fekszem le.
Annyi a "bűnöm" hogy barátnőimmel eljárok szórakozni, és igen, táncolok más fèrfiakkal, és italt is fogadok el tőlük, esetleg számot cserèlünk és beszélünk a hétköznapokban. Ez akkor hiba? Ezért kell felborírani egy lassan 4 éves párkapcsolatot???
Mikor elkezdtem olvasni a posztot, először azt akartam írni, hogy nagyon nagy red flag, hogy a párod szerint "bűn" hogy eljársz barátnőkkel szórakozni, DE...
Hogy nem látod hogy mi a probléma azzal, hogy italokra hívnak meg más férfiak, rádhajtanak, te meg számot cserélsz velük és elkezdtek beszélgetni...? Én egy ilyen után soha nem tudnék többet bízni benned.
Ne haragudj, de leírás alapján ez a kapcsolat nagyon-nagyon messze van attól a szinttől, hogy érdemes lenne összeházasodni.
Jogos, hogy visszamondta. Én a kapcsolatot is elfelejteném.
Kérdeznék.
Szerinted azok a férfiak miért fizetnek neked italokat, miért költik el rád a pénzüket? Miért beszélgetnek veled utána is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!