Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom vissza akarja mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vissza akarja mondani az esküvőt, jogos?

Figyelt kérdés

18N vagyok. Már egy fél éve lassan el vagyok jegyezve, párom szerint "bűn" vagyis nem helyén való a viselkedésem.

Nos, én mellette kelek, mellette fekszem le.

Annyi a "bűnöm" hogy barátnőimmel eljárok szórakozni, és igen, táncolok más fèrfiakkal, és italt is fogadok el tőlük, esetleg számot cserèlünk és beszélünk a hétköznapokban. Ez akkor hiba? Ezért kell felborírani egy lassan 4 éves párkapcsolatot???

máj. 10. 11:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Hiába írjátok, hogy ne házasodjon, ezt nem ő dönti el a "kultúrájukban".
máj. 10. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök se normális.
máj. 10. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elkezdtem olvasni a posztot, először azt akartam írni, hogy nagyon nagy red flag, hogy a párod szerint "bűn" hogy eljársz barátnőkkel szórakozni, DE...

Hogy nem látod hogy mi a probléma azzal, hogy italokra hívnak meg más férfiak, rádhajtanak, te meg számot cserélsz velük és elkezdtek beszélgetni...? Én egy ilyen után soha nem tudnék többet bízni benned.

máj. 10. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért pasizol, ha házasodni akarsz?
máj. 10. 15:47
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Ne házasodjatok össze. Ha 10-15 év múlva is együtt vagytok és akkor is hozzá akarsz menni, akkor hajrá. De amúgy ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz és pasizhatsz kedvedre.
máj. 10. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de leírás alapján ez a kapcsolat nagyon-nagyon messze van attól a szinttől, hogy érdemes lenne összeházasodni.

Jogos, hogy visszamondta. Én a kapcsolatot is elfelejteném.

máj. 11. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Te pasizol, flörtölsz és bátorítod a pasikat, hogy van nálad esélyük. A vőlegényed meg azt hitte, hűséget esküdni terveztek. A te viselkedésed teljesen korodnak megfelelő, kivéve, hogy nem esküvőt, hanem fesztivál részvételt kéne tervezned a nyárra, mert férjhez menni, családot alapítani ezzel az érettséggel és mentalitással nem lehet. Szakítsatok és éld ki magad.
máj. 11. 11:50
 18/19 anonim válasza:
75%

Kérdeznék.

Szerinted azok a férfiak miért fizetnek neked italokat, miért költik el rád a pénzüket? Miért beszélgetnek veled utána is?

máj. 13. 17:09
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
A pasid jobban is teszi ha nem vesz el egy ilyen nőt. Nem sok eszed van hallod...
máj. 16. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!