Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom vissza akarja mondani az esküvőt, jogos?
18N vagyok. Már egy fél éve lassan el vagyok jegyezve, párom szerint "bűn" vagyis nem helyén való a viselkedésem.
Nos, én mellette kelek, mellette fekszem le.
Annyi a "bűnöm" hogy barátnőimmel eljárok szórakozni, és igen, táncolok más fèrfiakkal, és italt is fogadok el tőlük, esetleg számot cserèlünk és beszélünk a hétköznapokban. Ez akkor hiba? Ezért kell felborírani egy lassan 4 éves párkapcsolatot???
Ha csak az lenne a problémája, hogy a barátnőiddel eljársz szórakozni, akkor nem tartanám jogosnak, de így igen. Azok a férfiak nyilván nem barátságra pályáznak, így engem is rosszul érintene, ha ennyire nyitnál feléjük.
N
Tudod, mit jelent a házasság? Miért akarsz férjhez menni? Miért lenne az jó neked és meddig? Hogyan és kivel tervezed az életedet?
Sok kérdés van még itt, amit meg kell majd oldani a lakhatástól kezdve a mindennapi életen keresztül a saját családotok létrehozásáig és fenntartásáig.
Megbeszéltétek már részleteiben, hogy melyikőtök hogyan képzeli el ezeket és mit szeretne/hajlandó tenni értük?
Aranyom, meg ne házasodjál már 18-20 évesen!!! Túl fiatal vagy, élned kell még. Lekötelezed magad az első/második hapid mellett a legnagyobb butaság az életben. Menj, szórakozz, ismerkedj
A vőlegényed egy féltékenykedő s-fej, ha haozzá mész, még rosszabb lesz, még jobban úgy érzi majd, hogy neki joga van téged korlátozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!