Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ragaszkodnál egy normális jegygyűrűhöz vagy megelégednél egy ötezer forintos, kínai orvosi fémmel?
Elvettem a nejem gyűrűnk nem volt mert nem volt pénzünk kölcsön gyűrűnk volt arra az egy napra, boldogok vagyunk van két gyerekünk szép házunk két autónk nincs hitelünk, gyűrűnk azóta sincs de 35 éve boldogok vagyunk együtt.
Akinek a gyűrű a fontos annak a pénz számít csak.
52, ők elváltak, és akkor mi van? Azok talán nem válnak el, akiknek olcsó gyűrű, meg olcsó esküvő jutott? Semmiféle összefüggés nincs, mivel ahogy írtad, valóban nem ezen múlik!
Persze, lehet ezzel vigasztalni magad, hogy "jaj, úgyis elválnak", de ez sima rosszindulat.
Nem igazán értem a problémát. Csak tudod, milyen lehetőségeitek vannak. Ha zsebből építkeztek a világ tetején, a vőlegénynek egy kocsi ára van a bal csuklóján, akkor azért ne vegyen rézdrótot az ujjadra. De ha falusi csok-ra lesz a ház, akkor ne várj el gyémántot.
55, te meg nem jól látod, a nagyon olcsónál tényleg nem válnak, nincs harmincezrük a perre (bocs, nem tudtam kihagyni, köcs.g vagyok:)).
Ne hogy elhidd, hogy ha nem tetszik az orvosi fém karikagyűrű, akkor aranyásó vagy. Több mint 20 éve vagyok házas, de az ilyen olcsójános, vagy fillérb@szó férfiakat messzire el kell kerülni.
Egy arany karikagyűrű nem a világ pénze, ráadásul nem kell havonta venni. Jó esetben egy életre szól. Most megnéztem a neten, hogy a mi gyűrűnköz hasonló mennyibe kerül. Mai áron számolva a férjem napi 20-25 forintot költött a gyűrűre. (20 évre lebonta a gyűrű árát). Ráadásul kettőnk gyűrűjére, hiszen a karikagyűrűket párban adják, és az egyik az övé.
Utolsó napi 20-25 forint. Az havonta 600-620 Ft 20 évre lebonta. Ha ennyi nincs, akkor az olcsó János. Ráadásul az arany bármikor eladható, napi árfolyama van.
Az orvosi fém meg maradjon a lábamban, ha eltöröm és össze kell szegecselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!