Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen eljegyzésről?
A véleményedet maximálisan tiszteletben tartom, de reagálok, én is elmondom az enyémet :)
Nem azt írtam, hogy nincsenek elvárásaim, csak azt, hogy nagyok nincsenek. Nekem bőven megfelelt volna, ha elhív a parkba, letérdel, amikor csak ketten vagyunk és normálisan megkér. Nem vártam sem beszédet, sem verset, sem szerenádot. Nem vágyom arra sem, hogy egy autó árát elköltse a gyűrűre. Ahogy arra sem, hogy a kenyérre valót költse rá, de itt kenyérgondokról szó sincs.
Szerintem ennyi elvárása talán lehet egy nőnek egy 30+ férfival szemben.
Továbbá még egy dolgot reagálnék a kommentedre. Komolyan, szerinted ha valaki a sírás határáig kínozza a barátnőjét, majd megkéri a kezét, ez vicces vagy romantikus vagy ezen el kellene érzékenyülni? Ez körülbelül olyan, mintha megpofozna valaki, majd mosolyogva megsimogatna, aztán valaki számon kérne, hogy ettől miért nem ugrok elérzékenyülve a nyakába.
Sajnálom kérdező :( Szerintem tényleg költözz haza mert miatta nem érte meg ez az egész amit érte tettél. Ennél sokkal jobb lánykérést érdemelsz :)
5ösre meg ne hallgass, az apja elfelejtett hazamenni 5 éves korában, amikor csak tejért ugrott le a boltban és emiatt fáj neki, ha vannak olyan párkapcsolatok, amik akár működőképesek is lehetnek, ezért próbált lehúzni téged :D
Nem olvastam a hozzászólásokat, csak leírom mit gondolok.
Én a helyedben biztos nem mennék hozzá.Ez egyszerűen borzalmas.Úgy tűnik, mintha bántalmazó hajlamai is lennének még azon felül, hogy egyáltalán nem ismer téged, 0 empátiával rendelkezik.
Senki nem gondolhatja komolyan, hogy valaki egy ilyen lánykérésnek örülne.
Szerintem a helyszínnel semmi gond nem volt, de ezt másképp kellett volna csinálnia.Például hétvégén programot szerveznie, hogy elmenj otthonról, majd arra értél volna haza, hogy ki van díszítve a lakás, van finom étel, minőségi ital, virágok, kellemes hangulat, majd megkérte volna a kezed.
De ez?Hogy munka után lelkileg kínoz fél órát, majd megkérdezi hozzámész-e?Ez kb olyan, mintha azt akarná előrevetíteni, hogy tőle a házasságban se várjál másabbat.
Nekem is volt hasonlo. Én simán szórtam a nemeket mindig.
Megkèrte vagy 50 szer a kezem de egyszer sem normálisan.
Aztán kaptam gyűrűket szulinapomra lábujjra is arra is ráfogta hogy eljegyzett engem ha tetszik ha nem a kezemen lábamon is.
A kapcsolatunk egy része ebbol.állt ki hogy ő állandoan megkér megfelelőtlenl(semmi komolyság nem volt benne), én meg szórom a nemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!