Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít az eljegyzési gyűrű értéke, minősége?
"Én már egy 100 ezres gyűrűt is túlzásnak tartok, de persze kinek mi."
😅 azért az messze van attól, de kinek mi a drága.
Ha nem vagy biztos benne, inkább beszélhetek meg, hiszen O fogja hordani nagyon sokáig.
Engem abszolut mindig hidegen hagyott az anyagi értéke az eljegyzési gyűrűnek. Én magam választottam a sajátomat, (együtt mentünk érte, a lánykérés pontos ideje volt meglepetés). Valami 5ezer ft körül volt és 3 kő van benne. Az 1 köves gyűrűket nem szeretem. A férjem meg egy acélgyűrűt választott magának. Igen, nálunk neki is volt eljegyzési gyűrűje mert szeretett volna. Mikor megkérte a kezem, és felhúzta az ujjamra a gyűrűmet, én is felhúztam az övét az ő ujjára. A mai napig hordjuk a bal kezünkön. (A karika meg a jobbkezünkön van az esküvő óta.
Illetve még annyit kiemelnék, hogy nekem sokkal fontosabb volt a karikagyűrű, hogy az minden szempontból olyan legyen amit én szeretnék, de azt is együtt csináltattuk vitt aranyból, így lényegében pénzbe sem került, klasszikus , egyszerű kinézet, semmi csicsa, 6mm, féldomború, arany karikagyűrűk belső dátumos gravírral. Ennyi.
Nekem ha bünronda is az kéne amit a párom választott nyújt.
Mert abban van benne ő.
Nem magamat akarom eljegyezni.
De általánan izlestelen párom amugy se volt még soha szóval nem is érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!