Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít az eljegyzési gyűrű értéke, minősége?
Köszönöm a válaszokat. Megnyugtat azért a tudat, hogy akkor nem is igazán az értéke számít, úgy gondolom barátnőmnek is inkább az a fontos, hogy én válasszam és olyan legyen ami illik hozzá.
Utolsó válaszoló: pont emiatt is kérdeztem rá, bennem is az van, hogy azért ha már eljegyzem, a gyűrű örökké tartson. Nem tudom etsy-n vagy ilyen oldalakon milyen a minőség, van azért jobb. De nem is akarok 500ezres/milliós gyűrűt venni, ami sima fém és benne van egy kis kő, legyen már akkor szép formás stb
6-ost tudom ismételni:
A "köves" lánykérős gyűrű engem nem érdekel, sőt lehetőleg ne is vegyen, mert teljesen fölösleges.
Jegygyűrűnek én a karikagyűrűt tekintem, azért az legyen időtálló, mert terveink szerint egész életünkben hordjuk. Arra nem sajnálnám a pénzt, legyen nemesfém. Viszont az pont az egyszerűségében szép, én ezért sima karikát szeretnék dísz nélkül.
Fél-egymilliós gyűrű? Hordani sem mernék ilyen drága ékszert!
Nekem fontos volt, hogy arany legyen (ne ezüst vagy nemesacél, bizsu), a kő "mindegy". Ez nyilván nem 10 ezer ft, de nem is félmilliós tétel. De ha a vőlegény ismeri a reménybeli menyasszonya ízlését, akkor nem lőhet mellé (pl. sárga vagy fehér aranyat szereti, vagy egyiket sem, követ szeretne-e, s ha igen, hányat, mekkorát, milyen színűt, illetve a klasszikusabb vagy extrémebb formákat preferálja-e).
Az én eljegyzési gyűrűm árát nem tudom, de 100 ezer alatt látok hasonlókat. Egyszerű, letisztult stílusú sárga arany, kis cirkónia kővel, amely nem emelkedik ki a foglalatból, hogy ne akadjon bele semmibe. Nagyon szeretem, mert a párom (immár férjem) választotta nekem, és illik is hozzám. A karikát már együtt választottuk, az vésett mintás sárga arany, 210 ezer volt a pár összesen. Ez nem felső kategóriás, de tartós, minőségi, szívesen viseljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!