Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek számít az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít az eljegyzési gyűrű értéke, minősége?

Figyelt kérdés
Környezetemben lévőknek, akiknél volt eljegyzés, kb fél és 1 millió közötti értékű a gyűrű és szerintem borzalmasan rondák, plusz a barátnőmnek se tetszenek, nem találok olyat amit neki is tetszhet. Már egy ideje próbálom kideríteni milyen tetszene neki, és eddig itthon nem találtam. Etsy-n nézegettem és ott vannak nagyon szépek, olcsóbb áron, kb 100-200 ezerért. Túl smucig dolog? Vagy fontos a minőség is?
2023. szept. 5. 18:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megnyugtat azért a tudat, hogy akkor nem is igazán az értéke számít, úgy gondolom barátnőmnek is inkább az a fontos, hogy én válasszam és olyan legyen ami illik hozzá.

Utolsó válaszoló: pont emiatt is kérdeztem rá, bennem is az van, hogy azért ha már eljegyzem, a gyűrű örökké tartson. Nem tudom etsy-n vagy ilyen oldalakon milyen a minőség, van azért jobb. De nem is akarok 500ezres/milliós gyűrűt venni, ami sima fém és benne van egy kis kő, legyen már akkor szép formás stb

2023. szept. 6. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:

6-ost tudom ismételni:

A "köves" lánykérős gyűrű engem nem érdekel, sőt lehetőleg ne is vegyen, mert teljesen fölösleges.

Jegygyűrűnek én a karikagyűrűt tekintem, azért az legyen időtálló, mert terveink szerint egész életünkben hordjuk. Arra nem sajnálnám a pénzt, legyen nemesfém. Viszont az pont az egyszerűségében szép, én ezért sima karikát szeretnék dísz nélkül.

2023. szept. 6. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy aranyból lehet, de lehet vékonyabb és nem annyira drága, nem kell, hogy több százezerbe kerüljön.
2023. szept. 8. 08:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fél-egymilliós gyűrű? Hordani sem mernék ilyen drága ékszert!

Nekem fontos volt, hogy arany legyen (ne ezüst vagy nemesacél, bizsu), a kő "mindegy". Ez nyilván nem 10 ezer ft, de nem is félmilliós tétel. De ha a vőlegény ismeri a reménybeli menyasszonya ízlését, akkor nem lőhet mellé (pl. sárga vagy fehér aranyat szereti, vagy egyiket sem, követ szeretne-e, s ha igen, hányat, mekkorát, milyen színűt, illetve a klasszikusabb vagy extrémebb formákat preferálja-e).

Az én eljegyzési gyűrűm árát nem tudom, de 100 ezer alatt látok hasonlókat. Egyszerű, letisztult stílusú sárga arany, kis cirkónia kővel, amely nem emelkedik ki a foglalatból, hogy ne akadjon bele semmibe. Nagyon szeretem, mert a párom (immár férjem) választotta nekem, és illik is hozzám. A karikát már együtt választottuk, az vésett mintás sárga arany, 210 ezer volt a pár összesen. Ez nem felső kategóriás, de tartós, minőségi, szívesen viseljük.

2023. szept. 27. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legfontosabb,hogy strapás legyen,mert ugye elvileg egy életre szóló...egy bizsu pár év után kuka.A gyűrű anyaga legyen valami tartós (nemes)fém,kőből is azért valami olyan kéne,ami nem karcolódik meg pár nap hordás után,nem mattul be 1-2 év alatt.
2023. szept. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!