Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen eljegyzésről?
Nem szerintem nem vagy túlérzékeny, én is így érezném magam.
Szerintem itt egy lehetőség van: leülni vele és őszintén
1-megkérdezni hogy abban a 20 perces felvezetésben mennyi valóságtartalom volt
2-rávezetni arra hogy csalódottvagy, nem ilyen leánykérésre számítottál
Kommunikáció! Felnőttek vagytok, végülis hozzá akarsz menni. Mond meg neki ha valami bánt. Persze támogató, szerető módon.
Vannak pasik akil nagyon tehetségtelenek ilyenekben, lehet marha sokat gondolkozott hpgy mi legyen és erre jutott, lehet nem akart aktívan megbàntani.
(Amúgy műanyaggyűrű?! Na ez még gázabb…)
30/N
Természetesen szeretnék vele beszélni a dologról, de az évfordulón nem akartam konfliktust,lenyeltem, mert én (vele ellentétben) nem akartam negatív érzéseket generálni. Az inzultálást biztosan nem gondolta komolyan, mert a kapcsolatunk jó, sokat tervezgetjük a jövőnket, szeretne velem gyerekeket vállalni, és az egész párkapcsolatunk alatt egy nagyobb (fél napos összeveszés) volt csak, szóval szépen megvagyunk.
Én értem, hogy ő sem egy nagyon romantikus, érzelmes ember, de ez most nagyon sok volt. Az érdekel, hogy ti, mások hogy látjátok ezt, túlreagálom-e a dolgot. Mert most feldúlt vagyok, lehet, hogy nem látom jól a dolgokat, de most tényleg szívesen hazapakolnék a családomhoz.
Igazából sok kompromisszumot kötöttem ezért a kapcsolatért, naponta összessen 4 órát ingázom kettőnkért a munkahelyemre, előtte ez 2x40 perc volt. Hátrahagytam a családomat, a barátaimat, a szeretett városomat, környezetemet, a hobbijaimat érte, értünk, mert szeretem őt, és mert ő megéri mindezt. Ő eddig semmilyen kockázatot, kompromisszumot nem vállalt kettőnkért. Tudta, hogy hagyománytisztelő családom van és az vagyok én is, fontosak nekünk ezek a hagyományos gesztusok. Én nem vágyom nagy esküvőre, sem fancy, drága, giccses fotózásra, nagy felhajtásra, de egy normális lánykérésre, néhány közös fotóra magunknak emlékként igen.
#5, te milyen rendezvényen vagy? Tudsz egyáltalán olvasni?
Kérdező, te komolyan EZÉRT a majomért adtál fel ennyi mindent, vállaltál ilyen nehézségeket? Tudom, ezen kívül minden happy... Olvasd már vissza, mit írtál, könyörgöm.
Ideiglenes műanyag eljegyzési gyűrű??? Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!