Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
a volt barátom megkérte a kezem (16 voltam) és hát nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy akartam :megcsalt az nap este és hát elég rosszul esett és mai napig nyomott hagyott a szívembe a mostani párommal egyéve vagyunk együtt és multkor megkérdezte hogy hozzá-e mennék? és én igent mondtam de ez telfonon történt meg gyűrű meg minden nélkül és lehet karácsonykor megkéri a kezem de nem akkarok megint csalodni! félek mit csináljak??? normális válaszokat légyszi2010. okt. 16. 19:58
1/4 anonim válasza:
Ettől félsz????? Tudod mi a félelem?
2/4 anonim válasza:
Amúgy meg várj még azért, minek ilyen korán házasságba erőszakolni magadat?:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is várj. Nem is értem miért akarnak az emberek ilyen kötöttséget a nyakukba venni. Majd! Nem jó a zöldalma, az érett sokkal finomabb.
4/4 anonim válasza:
Telefonon kérdezte meg? Biztos ez nem csak egy félvállról vett kérdés volt?
Valahol én tudom, hogy egy nap a páromhoz megyek, megkéri a kezemet, de kb. már féltucatszor elviccelgettünk, hogy hozzá megyek-e/elvesz-e. Mégsem várom egyenlőre a gyűrűt.
Ha tizenéves vagy meg amúgy is van időd várni...az a 16 évek korodbeli duma az eljegyzésről meg csak egy "játék"...vigyázz, hogy nehogy ez is csak egy "félreértés" legyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!