Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, feleségek! Nem féltek attól, hogy csúnya lesz a gyűrű amivel megkérik a kezetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 11:41
11/24 anonim válasza:
Nem félek. Megmondtam a páromnak, hogy a köves gyűrűt felejtse el, a karikagyűrűt meg úgyis közösen választjuk ki, szóval olyan lesz, ami mindkettőnknek tetszik.
12/24 anonim válasza:
Nem féltem. Párom ékszerész, úgyhogy van ízlese az ilyesmihez, ráadásul ismer annyira, hogy tudja mi tetszik
13/24 anonim válasza:
Együtt választottuk ki és vettük meg, eddig azt hittem mindenki ìgy csinálja.
14/24 anonim válasza:
Én a páromtól szépet kaptam. De ha bűnronda lenne is a páromtól van és az számit.
15/24 anonim válasza:
Ha neked is szépet választ az utánad következő párja már tényleg nyugodt lehet ha látja a régi fotóikat az exekrõl. 😁
16/24 anonim válasza:
Nekem nagyon szép gyűrűvel kérte meg a férjem a kezemet, csak nagy lett, a kövek miatt viszont ennyit nem lehetett szűkíteni, úgyhogy bementünk együtt az ékszerészhez és becseréltük.
Tehát ha ne tetszik, ugyanezt megtehetitek.
17/24 A kérdező kommentje:
Fő a jóindulat! Kedves #15-ös.
2023. aug. 30. 17:39
18/24 anonim válasza:
En nem feltem, mert tudta, milyen gyuru tetszik. Nem is tevedett, egyedul a meretet nem talalta el, de beszukitettuk, es tokeletes. Imadom, ahogy a ferjemet is.🥰
19/24 anonim válasza:
Nem féltem, előtte együtt kiválasztottuk. A lánykérés konkrét időpontja meglepetés volt:)
20/24 anonim válasza:
Nem, mert pontosan megmutattam neki, milyen kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!