Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a vőlegényed szeretné felvenni a neved?
Hat éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és idén szeretném megkérni a kezét.
Apámmal soha nem volt jó kapcsolatom, 4 évvel a halála után sem tudtam neki megbocsátani sokmindent. Már az is kicsit rossz érzéssel tölt el, hogy a tőle örökölt vezetéknévvel kell élnem.
Persze az inceleknek mindenki papucs aki nem veri az asszonyt :D
Ismertem egy Oláh vezetéknevű srácot, aki nem volt cigány, de mégis ez a vezetékneve és sokat bántották miatta, ő mondta, hogyha lesz felesége, felveszi a nevét és a gyerekek is a felesége vezetéknevét kapják majd.
Inkább azt mondanám, keressünk együtt nevet magunknak, mert én is utálom az apámat.
De ha normális lett volna, nem zavarna.
Igyekeznék lebeszélni róla, mert kva macerás minden egyes iratot meg munkaszerződést átiratni.
Külföldön élünk, csak itt kapásból 5 helyre kellene bemenni, és akkor Mo-n még fél kört sem mentünk ezek miatt.
Én sem veszem fel az ő nevét pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!