Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a vőlegényed szeretné felvenni a neved?
Figyelt kérdés
Hat éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és idén szeretném megkérni a kezét.
Apámmal soha nem volt jó kapcsolatom, 4 évvel a halála után sem tudtam neki megbocsátani sokmindent. Már az is kicsit rossz érzéssel tölt el, hogy a tőle örökölt vezetéknévvel kell élnem.
2023. máj. 20. 04:14
1/25 anonim válasza:
Nem zavarna és ismerek ilyen párt. Valami hasonló indok volt ott is. De nem is kellene indok, simán csak nem zavarna.
4/25 anonim válasza:
Ismerek ilyen párt, a feleseg neve kifejezetten szép, arisztokrata hangzású, a férj viszont születésekor egy nagyon cikiset kapott, ami megkesretítette az életét. Házasság után inkább felvette azt, és nem hiszem, hogy az eredeti vezetékneve tudatában ezt bárki felróná neki...
5/25 anonim válasza:
Mivel én nem szeretnék nevet változtatni, örülnék neki, hogy nem is várná ezt tőlem. Örülnék, hogy tetszik neki a nevem annyira, hogy felvegye, de egyáltalán nem várnám el.
6/25 anonim válasza:
Én férfiatlannak találnám, nem örülnék.
7/25 anonim válasza:
Nem bánnám, de különösebben nem is lelkesítene. Ahogy szeretné...
8/25 anonim válasza:
Nagyon jól esne. De egyébként már az is, ha nem erőltetné rám, hogy vegyem fel az övét.
9/25 anonim válasza:
Ahogy a 6-os írta, férfiatlan. Inkább vedd fel anyukád nevét.
10/25 anonim válasza:
A ferjem X, en Y vezeteknevu vagyok, es alig voltunk egyutt egy eve, amikor szoba kerult az eskuvo, meghivottak, nevvaltoztatas stb. Mondtam, hogy en kotojelesen szeretnem, az X-ne nekem nem szimpatikus. Akkor mondta, hogy o is igy szeretne. Igy lettunk X-Y vezeteknevuek, felvettuk egymaset. Egyebkent meglepodtem rajta, amikor felhozta, kedves gesztusnak talalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!