Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szíve szerint megkérne, viszont fejben nincs készen rá. Mit jelentsen ez?
Lassan két éve vagyunk együtt, több mint egy éve együtt élünk.
Volt már házas, viszont az ex-barátnõ/feleség két hónap utàn megcsalta meg elhagyta.
Tudom, hogy emiatt fél a dologtól, de én nem vagyok olyan mint az ex…
Készen lennék rá, viszont kissé zavar, hogy fél az elkötelezõdéstõl.
Nem akarlak elkeseríteni,de attól tartok, hogy csak veled nem áll készen rá. :( amiatt ne legyen rajtad nyomás,mert mások máshol tartanak. Tudom, nehéz,mert az ember akaratlanul is másokhoz hasonlítja magát. De csak azt nézd, hogy a ti kapcsolatotok tényleg megérett-e erre a lépésre. Nem tudom, hány éves vagy,de arra vigyázz, amit egy másik válaszoló írt,hogy a srác ne rabolja az időd.
Exem 6 év után sem állt készen rá, pedig már 30 voltam. Sosem erőltettem,hisztiztem meg nem mutogattam, hogy "nézd a Pannit meg a Sárit is eljegyezték". Próbáltam az ősi tanácsot követni,miszerint sose a nők hozzák fel a közös jövő témáját,mert az a pasikat elijeszti és hagyjuk, hogy ők meghozzák a döntést. Jah, hány olyan eset van, hogy eltelik 5 év, 10 év és még mindig nem jön meg a kedvük,a nő felett pedig közben elszállnak az "értékes" évek.
Itt fontos lenne tudni a korotokat.
Nem ugyanaz a helyzet, ha éppen felnőttetek, meg 30 körül.
De ha ő már volt házas, meg neked is minden ismerősöd elkelt, akkor gyanítom, hogy érett felnőttnek számítotok.
Ebben a korban, föleg tapasztalattal a háta mögött, a legtöbb ember elég jól el tudja dönteni két év után, hogy akarja-e a másikat a következő pár évtizedre.
Ez a szív kontra ész egy bullshit. De ha komolyan gondolja, akkor azt jelenti, hogy szeret téged, de az esze azt mondja, hogy ne vegyen el. Vajon miért is?
Ideje lenne leülni vele megbeszélni ezt az egészet. Nem azért, mert mindenkit minimum eljegyezték!! Hanem kizárólag kettőtök miatt. Attól ne félj, hogy elijeszted, mert ilyen nincs. Aki el akar jegyezni, az akkor is megteszi, aki meg "elriad", annak eszébe se volt. Rájött, hogy nem tudja tovább húzni az időt, és lelép.
Nem kell erőszakoskodni, meg nekiszegezni, hogy de mikor kérsz meg? Egyszerűen beszélgess vele, hogy ő mit gondol, mennyi idő alatt dől el? Szerinte mi az ideális menetrend? Ő hány évesen szeretne gyereket vállalni? Mit gondol, mi hiányzik, hogy dönteni tudjon?
Ha ezekre nem ad konkrét választ, csak majd, egyszer, nem tudom, nem így megy, stb, akkor vond le a tanulságot, hogy a válasz: soha.
Ha szíve szerint elvenne, akkor mi tartja vissza? Persze nem mindegy, hány évesek vagytok, milyen életszakaszban vagytok - feltételezem, hogy dolgoztok, van jövedelmetek stb és akkor 25-30 körül lehettek vagy még idősebbek vagytok.
Ez a nem áll rá készen szerintem hülyeség. 2 év alatt egy valamirevaló pasi el tudja dönteni, hogy látja -e a közös jövőt a nővel vagy sem. Gondolom te már "bizonyítottál" neki ezen a téren (háztartás, testi-lelki támogatás meg egyebek), kérdés, hogy neki mire van még szüksége ahhoz, hogy lépjetek egyről a kettőre? Miben bizonytalan? Erre lenne érdemes rákérdezni.
Ém 28 vagyok, õ 29. Mindketten dolgozunk, viszont én fõsulira járok és fõsuli mellett vállaltam munkát. De költségekbe beszálltam elsõ perctõl.
Tegnap este beszéltünk a témáról, õ hozta fel, nagyon úgy tünik, hogy tényleg gondolkodik rajta
Két lehetőség áll fenn:
Nem akar elvenni és tolja a gyenge kifogást (bocsánat, de ilyen nevetséges dumát még nem hallottam), VAGY már megvan az időpont és terel, hogy érjen meglepetés. Na most, ha ez van, akkor is fél éven belül meg kell lépnie, mert ha megvan a terv, általában fel éven belül meglépik. Ha nem, akkor nem akar elvenni és kész! Egy évet azért várj, de többet már csak a korodból kiindulva sem érdemes, persze te tudod... Nem vagy öreg, még épp van időd egy olyan pasit találni, akit nem tart vissza SEMMI attól, hogy feleségül vegyen... Nem csak hülye duma, amit levág, de véleményem szerint még megalázó is, hiszen szépen közölte, hogy visszatartja valami attól, hogy a feleségül vegyen. Ha az ember azt érzi, hogy élete párjával van, nem gondol olyanokat, hogy bármire is nem áll készen vele, főleg nem közel 30 ÉVESEN! Gondolkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!