Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenbe járok a Klinikára egy betegség kapcsán. A kezelőorvosom egy magas beosztású (docens) vezető asszony. Pl. Nem ő rendel, de azért leugrik hozzám hogy megvizsgáljon ő is Aztán elintéz nekem dolgokat Mit jelentsen ez?
hogy helybe megcsinlják nekem a CT-t MR- stb mert hát ugye területileg nem ott kéne Állkapocs betegségem van, a vizsgálat végén mindig tesz egy nőies simogatást a nyakamra..Nemigazan tudom hova tenni az egészet
Pénzzel nem tömöm, hogy amiatt...
Teljesen közvetlen velem míg én ugy vettem észre más betegekkel nem ennyire sőt...
Szerintetek m
Igen
De másokkal nem igx viselkedik...
Nemtudom hova tenni
Sokat gondolkodok ezen
Fizetős szolgáltatás. Nem?
Magánklinika?
Klinika
Nem Fizetős
Ti se értitek mi lehet az oka ennek a nagyfokú kedvességnek?
Egy tanszékvezető részéről egy magamfalyta kis ember felé
De akkor másokkal miért nem olyan mint velem?
Pl egy faszi kapott beutaló nyaki uh-ra de a lakóhelyen
En meg pl ha kapok egy fej ct beutalót, ott helybe a klinikán elvégzik
Érdekes
Igen lehet hogy az. Sose tudni
En ezen nagyon sokat kattogok
Allakpocs csontvelőgxullafasom van
Elég ritka szoktak nezegetni
Na de ez akkoris fura
Semmit. Normális az orvos, ennyi. Az hogy valakit hova küld meg pláne nem szimpátia alapján megy. Uh "minden bokorban" van (járóbeteg ellátástól kezdve a magánrendelőkig), ct már kevésbé (drága műszer, hatalmas helyigény stb). Az sem mindegy, hogy egy sima nyaki uh-t megcsinálnak seperc alatt, vagy egy izotópos ct vizsgálat kell ami felszerelés és szakszemélyzet igényes. Várható-e állapot romlás vagy nem. Ha várható gyorsabb a vizsgálat, ha nem akkor "halasztható", jó lesz egy hét múlva is ha megvan az eredmény. A saját betegeiket (nem fizetősen is, ha ő a kezelőorvos) jobban szemelőtt tartják, mert az ő felelőssége, ő kezeli, ő ismeri a kórelőzményt, emiatt hív magához vissza, néz rád gyakrabban stb. A többi beteget is ellátja, ha kell beavatkozik, de ezerszer jobb ha egy ember viszi végig (ha nem kell kozultálni másik szakemberrel nyilván, vagy átadni mert a kompetenciáján kívül eső terület). Elég összetett kit, hova, mikorra küldevek.
(Egy nővér)
Lehet hogy a betegség indokolja, hogy gyorsan meglegyenek a vizsgálatok, a mielőbbi továbblépés érdekében.
Esetleg empátiát akar kifejezni feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!