Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenbe járok a Klinikára egy betegség kapcsán. A kezelőorvosom egy magas beosztású (docens) vezető asszony. Pl. Nem ő rendel, de azért leugrik hozzám hogy megvizsgáljon ő is Aztán elintéz nekem dolgokat Mit jelentsen ez?
hogy helybe megcsinlják nekem a CT-t MR- stb mert hát ugye területileg nem ott kéne Állkapocs betegségem van, a vizsgálat végén mindig tesz egy nőies simogatást a nyakamra..Nemigazan tudom hova tenni az egészet
Pénzzel nem tömöm, hogy amiatt...
Teljesen közvetlen velem míg én ugy vettem észre más betegekkel nem ennyire sőt...
Szerintetek m
Szomorú, hogy ott tart Magyarország, hogy már az is feltűnő, ha egy orvos a munkáját végzi. De azért szavazzatok csak falusiak a Fideszre, gratulálok.
Kérdező ez nem jelent semmit, a doki csak dolgozik.
Nekem Debrecenben az Urológiai Klinikán volt műtétem. Egy idősebb doki műtött. 3 napig feküdtem bent, minden nap min. kétszer jött a doki, hogy hogy érzem magam, rendben van-e minden? Most akkor higgyem azt, hogy megkívánt? A rondaságomtól csak a csóróságom a nagyobb: egy fillért sem tudtam neki adni. Amikor eljöttem, a zárójelentést 10 óra helyett 10.ó.10-kor kaptam meg, és az adminisztrátor elnézést kért a pontatlanságért! Azt hittem összetévesztettek valami vezértrutymóval, de nem. Azt hittem fizetni kell, de nem. Azt hittem nem Magyarországon vagyok, pedig de!
(Köszönet nekik, azóta sincs semmi bajom!!!)
15ös
Nekem már van csontelhalas. Ugy volt műtenek vele, de mégse lett műtét. Mert állítólag javul. Na de ez hogy tud javulni fogalmam nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!