Kivel tudnám megvizsgáltatni magam? Mik az első lépések?
Az internetnek hála, szembe jött velem egy olyan mentális betegség aminek a neve deperszonalizációs zavar. Eddigi 21 évben nem találkoztam még ezzel a szóval, pedig sok mentális betegségről olvastam már mert érdekeltek, érdekesnek találtam őket.
Nos én amint utána néztem milyen a deperszonalizációs zavar, teljesen magamra ismertem. Egészen idáig azt hittem idézlek “klikkjeim” vannak és teljesen természetes. Nagyon sokszor az agyamra mentek ezek a dolgok de sose beszeltem róla igazán. Szeretnék elmenni ez miatt szakorvoshoz, de nem tudom hogy kihez kéne fordulnom, meg hogyan kéne kezdenem a beszélgetést, hogy milyen okból mentem az adott dokihoz?
Nehari ha esetleg túl sok a buta kérdés de még sose voltam ilyen orvosnál, nem tudom mik a szokások. Mert én csak szimplán kiváncsi vagyok hogy tényleg ilyen betegseggel rendelkezem, mint a deperszonalizációs zavar, vagy tényleg csak idétlen klikkek.
Válaszokat előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!