Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen,hogy a munkatársnőm mindig észrevesz, néha figyelget, de van, hogy nem köszön vissza, elfordul?
másik osztályon dolgozunk, nem különösebben vagyunk beszélőviszonyban, emailen 1x kérdeztem tőle valamit, nagyon dicsérte a munkámat, de ő odaírta, hogy nem ért hozzá
most a héten viszont történt valami
illetve a többi munkatárs viccelődött most vegyem feleségül stb. (még nem igazán beszéltünk)
én meg a csaj háta mögött mondtam 1 másik munkatársnak hogy bejön.(tuti visszajutott hozzá)
csütörtökön 2x is köszöntem, és nem köszönt vissza, és csúnyán/furán nézett
azóta 2x visszaköszönt, én mindig köszönök
előtte barátságos volt, most ez megszűnt, mióta ezt mondtam egyik munkatársnak, hogy bejön
talán kicsit basztatják is ezzel a témával, és szerintem nagyon elutasító az ötletet, ismerkedést illetően ezeknek a közeli kollégáknak, akik vele, mellette dolgoznak
szerintetek?
igazából jártam már úgy, évekkel ezelőtt hogy a buszon mindig figyelt 1 lány, én meg odamentem hozzá beszélgetni hogy nagyon aranyos és szóba sem akart állni, tehát már ez a nézés sem jelenthet semmit manapság?
számomra a kérdés az lenne, hogy mi lehet ez a szituáció, hogyan reagáljak, mi lenne a megfelelő megközelítés, következő optimális lépés a számomra?
minden nap látom, de még nem nagyon beszéltünk
"Plusz alapvető udvariassági formákkal nincs tisztában."
az, hogy nem köszön, az nem lehet annak a jele, hogy zavarban van valaki?
mondjuk 31-33 évesek vagyunk már...
ezt nem értem
vadidegenek vagyunk, hogy érted azt, hogy "nem akar semmit"
mit jelentsen ez, mit kéne akarnia egy idegennek?
mit meséljek be magamnak?
ez hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!