Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy pasi úgy köszön el, hogy “szia, puszi”?
Figyelt kérdés
Már kétszer randiztunk, volt csók is, a suliban is ha összefutunk csókolózunk. Rossz jel, ha írásban viszont csak puszit ír? Engem nagyon zavar, a barátnőimmel szoktam puszival elköszönni… Még nincs kimondva, hogy járunk, de meg akarom várni, hogy ő hozza fel… Nektek mi a véleményetek?2021. okt. 17. 22:15
1/8 anonim válasza:
szerintem csak szimplán nem akar annyira rad nyomulni. Ha eloben igy megy nálatok a dolog biztosan együtt lesztek ne félj ettől :)
3/8 anonim válasza:
Mèg mindig jobb mint a ,"csà csumi csà csőtèszta"
🤣
Bààr
Szerintem a puszi kissè langyos
A csók meg olyan öreges
Szubjektív ki hogy kezeli , lehet neki ez a standard , lehet exènek is így írogatott, ezen kívül millió 1 olyan tényező van ami alapjàn kèpes kell hogy legyèl annak a megàllapítàsàra, hogy mennyire van oda , és mit tenne meg èrted
4/8 anonim válasza:
Semmit nem jelent, ne gondold túl
5/8 anonim válasza:
Én már rég túlvagyok a sulis koron, de tökre érdekel: Hogy kéne elköszönnie? Mi az, amit megfelelőnek tartanál?
6/8 anonim válasza:
Senkinek se írom azt, hogy puszi, szóval nálam jót jelentene. Szerintem viszont ne parázzd túl, alakul ahogy alakul.
7/8 anonim válasza:
Szerintem túlkombinálod! Mi is szoltuk ezt egymásnak írni, pedig csak barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk.
8/8 anonim válasza:
Csók-ot senki nem ir. Az olyan paraszt lenne.
Csók drága
Csókollak
Minden szerelmes ffi puszival koszon el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!