Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek a férfiak azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak azt a nőt veszik feleségül akit a legjobban szeretnek?

Figyelt kérdés
A parommal lassan 1 éve élünk együtt es mar szoba hozta a lanykerest, viszont mivel nekem kisebbségi éreztem van ezért nem tudom el donteni, hogy tényleg jobban szeret e engem vagy nincs ló jó a szamár is alapon dönt, mivel az exevel 6 év után nem. Jottek össze a dolgok

#félelem #kételkedés #Ex kisebbségi erzet
2023. márc. 21. 21:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az exevel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, nem is szeretne azt mondja nem haragszik rá és már a múlt a jövőre akár koncentrálni
2023. márc. 21. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Hülyeség! Eleve kettön mulik a vásár!!! (Hiába szerelmes a f mint egy nagyágyu ha a csaj szarik rá!)
2023. márc. 21. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem pont a kérdező nem nagyon szereti ezt a férfit.

Ha egy nő igazán szereti a párját, akkor örül, ha a lánykérés szóba kerül. Nem kezd el azon agyalni, hogy hátha mégse szereti a párja és nemet kéne mondania.

2023. márc. 21. 22:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz! Épp ez a probléma nagyon szeretem ezt a férfit, az összes kapcsolataim közül a leg jobban és nem szeretnék egy olyan embernek igent mondani aki nem szeret annyira mint én őt
2023. márc. 21. 23:00
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Vagyis keresed az ürügyet, hogy nemet mondhass neki.
2023. márc. 21. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
20%
Csoro ferfiakhoz senki nem akar hozza.meni, tehat egy tehetos ferfirol van szo aki megvalogatja kit vesz el.
2023. márc. 21. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy van aki azt veszi el. De sokkal inkább az élethelyzet akit oda sodor.

Például hiába imádja a tinikori barátnőjét, nincs abban az élethelyzetben hogy elvegye, aztán elsodorja az élet.

Vagy hiába szerelmes egy nőbe, akit meg is kér, ha az nem viszonozza és kidobja. Utána ha mindig is szeretett volna házasodni meg gyerekeket akkor mondjon le erről? Csak mert mondjuk a következő párja nem egy elsöprő szerelem?

Sokkal inkább döntésnek tartom és a kapcsolat folyamatosan alakul és erősödhet.

Nem csak a férfi(vagy nő) érzelmein múlik kivel lesz házasságban, sok más tényező is van hogy mikor hol kivel kerül párba.

2023. márc. 21. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Azt veszik el, akinek van fél önrésznyi vagyona, és a fele hiteltörlesztést is magára tudja vállalni.
2023. márc. 22. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.