Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak azt a nőt veszik feleségül akit a legjobban szeretnek?
Nem feltétlenül, de az olyan nőt mint te, teljesen jogosan hagyják el egy idő után, ugyanis bromi fárasztó más pszichológusának lenni.
Ha kisebbségi érzésed van, kezeltesd, és majd akkor keress férfit, miután egészségessé váltál.
Előbb tedd magad rendbe. Senki nem akar ilyen önértékeléssel szenvedő nőt a feleségének, hogy aztán cipelje a hátán.
Igen, előbb önbizalom, aztán kapcsolat.
Én amondó vagyok, hogy ha megkéri a kezed, mondj igent. Ha valakinek nincs önbizalma, nem is lehet kapcsolata, vagy épp jó házassága? Ez hülyeség van aki egy életen át nem bírja magát elfogadni. Akkor nem lesz sose boldog? Ezt nem hiszem, nehogy neked ne járjon a boldogság.
Ha megfordul a fejedben, mi van ha nem vagy elég jó neki, ok. Másnak is vannak félelmei, de nem vedd ezeket a gondolataid túl komolyan. Elég nagy az esélye, hogy csak te érzed így. Az önbizalomhiány már csak ilyen.
Ha esetleg durvulna az önbizalomhiányod, azért próbáld kezelni, nem csak pszichológus által. Próbáld "felzázni magad" ebből, mert az önbizalomhiányt nem csak a párt viseli meg, hanem komoly lelki fájdalom neked is.
Ha a pasim megkérné a kezem én is biztos a gyakorin kérdezném meg mitévő legyek, és a válaszok alapján döntenék.
Hiszen itt mindenki jól ismer téged is és a pasidat is, meg különben is mindenki szakértő. Hallgass rájuk!
Nem tudom más férfiak hogyan döntenek, én azt a lányt vettem el, akibe szerelmes voltam és szerettem minden sejtemmel. És ez így van 25 éve.
... de én nem vagyok elég modern.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!