Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna titeket? Egyáltalán zavarna e titeket? Ha igen, miért? Ha nem, miért? Ez szakítóok lenne nálatok?
Mennyire zavarna titeket az, ha tudnátok, hogy a párotok az exét eljegyezte, titeket viszont már nem fog, mivel már nem tartja fontosnak az eljegyzést, egykor viszont még annak tartotta?!
Tehát nem miattatok nem akar már eljegyzést (minden rendben van a kapcsolatotokban), hanem egyszerűen már azóta másként látja a dolgokat.
Igen, zavarna. Meg az is, hogy pl egyaltalan nincs tekintettel arra, hogy en mit szeretnek, o dontott ket ember helyett is.
Bar igy, hogy te nem akarsz hazassagot nem ertem, hogy teged miert zavar.
Nem lát ő másképp semmit, téged lát másnak, mint az exét. A te kezedet nem fogja megkérni, mert bár jól elvan veled, feleségnek te számára kevés vagy. Ellesztek egy ideig, majd ha talál egy olyat, mint az exe, lelép és megházasodik.
Nem kell elhinni, sőt, hiheted úgy is, hogy csak unatkozom és random bántani akarlak. Az egod miatt nyilván ezt, illetve ehhez hasonlót fogsz hinni, még véletlenül sem fogod reálisan látni - de ez már legyen a te problémád. Anno az én "problémám" is hasonló volt, úgyhogy tudom mit beszélek.
Utolsó!
Jó, csak a párom azért nem akar eljegyezni, mert én nem akarok gyereket.
Hasonló a szitu nálunk is,hogy ő a házasságból hallani sem akar. Az tény ezt a legelején el is mondta, nem árult zsákba macskát.
Úgy vagyok vele,ha nem hát nem. Persze vágyom az nagy kérdésre, de nem erőltetni/kiharcolni nem fogom.
Javasolom engedd el magad ebben a témában. Kivétel,ha a gyerek téma miatt tesz így.. az inkább utal gyerekes viselkedésre nálam, mint érett gondolkodásra.
Tehát az a baj hogy nem jegyeznek el, miközben
nem akartok se házasságot se gyereket.
Hát ezt nem nagyon vágom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!