Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fülembe jutott, hogy a barátom, karácsonykor meg fogja kérni a kezem. Nem gáz ez kicsit részéről?
Feltételezésekbe bocsátkozol és az alapján szövöd tovább a kis elméleted. Ki mondta, hogy a család előtt tervezi a lánykérést? Ki mondta, hogy a közönséggel van/nincs baja? Semmilyen részlet nem derült ki, csak a nap.
Az pedig, hogy figyelembe van véve a nő akarta, az szerintem nem azt jelenti, hogy a férfi akarata pedig teljesen ignorálva van. Normális esetben ez szerintem úgy működik, hogy megbeszéli a pár, hogy eljutott erre a szintre a kapcsolatuk és a férfi megoldja a lánykérést a legjobb tudása szerint. Nem pedig átnyújtják neki a forgatókönyvet, amit követnie kell "minkettőjük öröme" miatt. Teljesen életidegen, nevetséges és elnyomó kapcsolatnak hangzik.
Ha pedig a nő azért mond nemet, mert nem csütörtökön volt a lánykérés, ott más nagy gondok is vannak. Igen, a nővel.
Borzasztó szánalmas, mikor egy nőnek nem mindegy, hogy álmai hercege, egyetlen szerelme melyik napon kéri feleségül. Az a nő, aki ilyenen kiakad, NEM feltétel nélkül szereti a párját. Feltételeket akar szabni még a lánykérésre vonatkozóan is. Felfogni nem tudom, hogy aki igazat ad a csajnak, az mirefel teszi.
Volt egy válaszoló, ki azt írta a kérdező védelmében, hogy ő olyan nőt akarna elvenni, akinek megfelel egy sima hétköznap is. Paradox, amit írt. Pont, hogy a jérdező olyan, akinek nem mindegy melyik nap történik mindez...
És a pasi nem tudná az év másik 362 napján megkérni a kezét? Ha én kérném meg a párom kezét, biztos nem direkt pont úgy szervezném, ahogy ő nem szeretné. Ez nagyon tahó dolog lenne. Nem azt kérte, hogy a Maldív-szigetekre vigye el és csakis ott kérheti meg a kezét, és hogy a jegygyűrű is minimum milliós értékű legyen. Csak annyit kérne, hogy ne azon a 3 napon kérje meg. Akinek már ez is teljesíthetetlen, az inkább ne házasodjon, mert úgyse lesz hosszú életű a dolog.
42es feltétel nélkül csak az anyád szeret(jóesetben). A párkapcsolat feltételekre alapul, normális esetben, ha nem hozza az elvárásaid a szeretett fél, nem tervezel vele komolyan, nem kötöd össze az életed:D, sőt össze sem jössz vele, nem is beszélsz vele. Gondolom neked is vannak ám feltételeid, csak arról megfeledkezel nagylelkűen. Pl ne álljon neki a nagy szeretetében másokkal szexelni pénzért, amit aztán majd rádkölthet.
Feltételek mindig vannak, ez nem értékteleníti el a szeretetet, emberek nem csak az érzéseik után mennek a semmibe:)
43/ És az honnan derült ki hogy szerencsétlen csávó tudja-e mikor kérheti meg, illetve mikor nem a barátnője kezét? 😀
Meg szerinted hogy jönne már ki ha ezzel előhozakodna?
Olvasgass itt az oldalon, hogy hány nő szenved a fájdalomtól, amiert 3-4 eve van valakivel, akit nagyon szeret, de értéktelen a pasi szemében, amiért nem kéri meg a kezét, ennyi idő után sem! Te meg azon vinnyogsz, hogy karacsonykor kér meg! Hisztis p*csa
👏👏👏
Én se értem az egészet.
Kérdező beszelgetettek erről valaha? Mondtad neki, hogy romantikusat szeretnél?
Mondjuk még ha volt is szó erről lehet a párod full úgy gondolja, hogy ez a legromantikusabb verzió.
Különben érthetetlen számomra, hogy ha egyszer szerelmes vagy miért nem tudsz örülni, hogy eljegyezz?
Más nők a GYK-on sírnak mert nem kérik meg a kezüket és lehet még November elsejének is bukfencet vetnének.
Arról nem is beszélve, hogy ez csak eljegyzés, nem maga a házasság.
Gyerekes vagy nagyon és nem is érdemled meg, hogy megkerjek a kezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!