Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fülembe jutott, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülembe jutott, hogy a barátom, karácsonykor meg fogja kérni a kezem. Nem gáz ez kicsit részéről?

Figyelt kérdés
Bár szeretem, imádom, mindennél jobban szeretném, de ezzel szerintem le fog teljesen lombozni. Úgy érzem semmi kreativitás, nincs benne, sőt még romantikusnak sem tartom az időpont miatt.
2022. dec. 20. 04:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
90%

Feltételezésekbe bocsátkozol és az alapján szövöd tovább a kis elméleted. Ki mondta, hogy a család előtt tervezi a lánykérést? Ki mondta, hogy a közönséggel van/nincs baja? Semmilyen részlet nem derült ki, csak a nap.

Az pedig, hogy figyelembe van véve a nő akarta, az szerintem nem azt jelenti, hogy a férfi akarata pedig teljesen ignorálva van. Normális esetben ez szerintem úgy működik, hogy megbeszéli a pár, hogy eljutott erre a szintre a kapcsolatuk és a férfi megoldja a lánykérést a legjobb tudása szerint. Nem pedig átnyújtják neki a forgatókönyvet, amit követnie kell "minkettőjük öröme" miatt. Teljesen életidegen, nevetséges és elnyomó kapcsolatnak hangzik.

Ha pedig a nő azért mond nemet, mert nem csütörtökön volt a lánykérés, ott más nagy gondok is vannak. Igen, a nővel.

2022. dec. 20. 11:00
 42/70 anonim ***** válasza:
51%

Borzasztó szánalmas, mikor egy nőnek nem mindegy, hogy álmai hercege, egyetlen szerelme melyik napon kéri feleségül. Az a nő, aki ilyenen kiakad, NEM feltétel nélkül szereti a párját. Feltételeket akar szabni még a lánykérésre vonatkozóan is. Felfogni nem tudom, hogy aki igazat ad a csajnak, az mirefel teszi.

Volt egy válaszoló, ki azt írta a kérdező védelmében, hogy ő olyan nőt akarna elvenni, akinek megfelel egy sima hétköznap is. Paradox, amit írt. Pont, hogy a jérdező olyan, akinek nem mindegy melyik nap történik mindez...

2022. dec. 20. 11:36
 43/70 anonim ***** válasza:
46%

És a pasi nem tudná az év másik 362 napján megkérni a kezét? Ha én kérném meg a párom kezét, biztos nem direkt pont úgy szervezném, ahogy ő nem szeretné. Ez nagyon tahó dolog lenne. Nem azt kérte, hogy a Maldív-szigetekre vigye el és csakis ott kérheti meg a kezét, és hogy a jegygyűrű is minimum milliós értékű legyen. Csak annyit kérne, hogy ne azon a 3 napon kérje meg. Akinek már ez is teljesíthetetlen, az inkább ne házasodjon, mert úgyse lesz hosszú életű a dolog.

2022. dec. 20. 11:47
 44/70 anonim ***** válasza:
18%

42es feltétel nélkül csak az anyád szeret(jóesetben). A párkapcsolat feltételekre alapul, normális esetben, ha nem hozza az elvárásaid a szeretett fél, nem tervezel vele komolyan, nem kötöd össze az életed:D, sőt össze sem jössz vele, nem is beszélsz vele. Gondolom neked is vannak ám feltételeid, csak arról megfeledkezel nagylelkűen. Pl ne álljon neki a nagy szeretetében másokkal szexelni pénzért, amit aztán majd rádkölthet.

Feltételek mindig vannak, ez nem értékteleníti el a szeretetet, emberek nem csak az érzéseik után mennek a semmibe:)

2022. dec. 20. 11:49
 45/70 anonim ***** válasza:
43%

43/ És az honnan derült ki hogy szerencsétlen csávó tudja-e mikor kérheti meg, illetve mikor nem a barátnője kezét? 😀

Meg szerinted hogy jönne már ki ha ezzel előhozakodna?

2022. dec. 20. 12:02
 46/70 anonim ***** válasza:
24%

Olvasgass itt az oldalon, hogy hány nő szenved a fájdalomtól, amiert 3-4 eve van valakivel, akit nagyon szeret, de értéktelen a pasi szemében, amiért nem kéri meg a kezét, ennyi idő után sem! Te meg azon vinnyogsz, hogy karacsonykor kér meg! Hisztis p*csa

👏👏👏

2022. dec. 20. 12:05
 47/70 anonim ***** válasza:
52%

Én se értem az egészet.

Kérdező beszelgetettek erről valaha? Mondtad neki, hogy romantikusat szeretnél?

Mondjuk még ha volt is szó erről lehet a párod full úgy gondolja, hogy ez a legromantikusabb verzió.

Különben érthetetlen számomra, hogy ha egyszer szerelmes vagy miért nem tudsz örülni, hogy eljegyezz?

Más nők a GYK-on sírnak mert nem kérik meg a kezüket és lehet még November elsejének is bukfencet vetnének.

Arról nem is beszélve, hogy ez csak eljegyzés, nem maga a házasság.

Gyerekes vagy nagyon és nem is érdemled meg, hogy megkerjek a kezed...

2022. dec. 20. 12:08
 48/70 anonim ***** válasza:
67%
#44 te komolyan azt hoztad fel példának, hogy ahogy valaki elvárja, hogy a pasija ne járjon prostituálthoz, a csaj is elvárhatja, hogy pontosan melyik napon legyen megkérve? Te komolyan egy lapon említed ezt a két elvárást? Neked komoly problémák vannak fejben...
2022. dec. 20. 12:12
 49/70 anonim ***** válasza:
41%
Vagyis, hogy a csaj ne legyen prosti... De mindegy, lényeg ua.
2022. dec. 20. 12:14
 50/70 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem, hogy ez hogy nem volt téma köztetek. Mi már a randizós időszakban is együtt röhögtünk az ilyen párokon a mostanra férjemmel. Mindketten szánalmasnak és megalázónak tartottuk az ilyesmit, tudta előre, hogy nem jó ötlet így időzíteni, azért is választotta július 14-ét, jó messze mindkettőnk születésnapjától és minden más általunk tartott ünneptől. A te párod hogyhogy nem tudja a véleményed erről?
2022. dec. 20. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!