Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fülembe jutott, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülembe jutott, hogy a barátom, karácsonykor meg fogja kérni a kezem. Nem gáz ez kicsit részéről?

Figyelt kérdés
Bár szeretem, imádom, mindennél jobban szeretném, de ezzel szerintem le fog teljesen lombozni. Úgy érzem semmi kreativitás, nincs benne, sőt még romantikusnak sem tartom az időpont miatt.
2022. dec. 20. 04:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
60%

Én se értem mi a baj ezzel. Most tényleg ez a legfontosabb hogy mikor és hol kéri meg a kezedet?

Azt nézd hogy szeretitek egymást és összefogtok házasodni.

Sok nő tudod hogy örülne ennek karácsonyi ajándékként? Te meg ilyenen problémázol.

Azért majd nem mutasd ezt ki a párodnak, nehogy meggondolja magát. 🙂

2022. dec. 20. 08:00
 22/70 anonim ***** válasza:
40%

#21 “Sok nő tudod hogy örülne ennek karácsonyi ajándékként?”

Sokan örülnének egy kiló kenyérnek is, te meg azon problémázol, hogy nincs meg a legújabb iPhone-od.

Az teljesen szubjektív, hogy ki mit él meg problémaként, de egy kapcsolatnak az a lényege, hogy odafigyelünk egymás igényeire, kívánságaira - és kommunikáljuk is egymás felé, nem azt várjuk, hogy a másik magától kitalálja, mit szeretnénk.

2022. dec. 20. 08:04
 23/70 anonim ***** válasza:
53%

22-es ez nem egy jó hasonlat.

Ha szeret valakit az ember, miért problémázik azon hogy melyik nap kéri meg a kezét szerelme?

Mi olyan nagy jelentősége van ennek? Ha én férfi lennék és én látnám rajta hogy most nem örül neki csak azért mert karácsony van, lehet elbizonytalanodnék ezzel kapcsolatban.

Ennek örülni kell, nem keresni azt mibe lehetne még belekötni.

2022. dec. 20. 08:15
 24/70 anonim ***** válasza:
56%
Ha szereted mindegynek kéne lennie mikor és hol kéri meg a kezed. Amúgy meg gondolom szerencsétlen csak próbál romamtikus lenni. Amúgy hogy lehet hogy eddig szóba sem jött köztetek az eljegyzés,hogy ennyire nem tudja minek örülnél?
2022. dec. 20. 08:31
 25/70 anonim ***** válasza:
97%
ülj le vele beszélgetni, meg fogja érteni
2022. dec. 20. 08:35
 26/70 anonim ***** válasza:
60%

#23 mert ő nem akkor szeretné és kész. Ha te meg ennyire nem tudod elfogadni, hogy a párod nem mindent úgy akar, ahogy te, akkor nem neked való a párkapcsolatosdi.

Én direktbe elmondtam már a páromnak, hogy ha egyszer megkérné a kezem, ne családi összejövetelen tegye, hanem valahol, ahol kettesben vagyunk. Ha ő ennek ellenére a családi vacsin kérné meg a kezem, erősen elgondolkoznék, hogy érdeklik-e egyáltalán az igényeim.

2022. dec. 20. 08:36
 27/70 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez nem "ajándék", és nem arról szól, hogy na megkaptad örülj neki, hanem kettőtökről kellene szólnia, amikor olyan a pillanat, hogy mindketten érzitek a dolgot, hogy együtt kell élnetek hosszú hosszú időn át és erre késznek érzitek magatokat.

VAGY nagyon kell törnie magát a srácnak, hogy amikor magában érzi az érzést, akkor azáltal, hogy ismer téged, úgy igazán, megmutassa mennyire ismer, és így olyan pillanatot/helyzetet teremt, aminek örülnél.

Alapvetően ahhoz akarunk hozzámenni, akiről azt gondoljuk, igazán nagyon ismer minket és ezért szívesen leélnénk vele az életünk. Ez mindkét pillanatban kijöhet, úgyhogy én csak az első kettőre mondanák igent, különben olyanhoz mész hozzá, aki már a házasság elején nem ismer téged, mit vársz később? Ő nem téged akar elvenni, hanem azt a nőt, amilyennek lát. Szóval én nemet mondanék.

De az mondjuk milyen jó lenne már, ha elhitetné veled, hogy majd karácsonykor kér meg a fa alatt, te várod, közben magadban szidod mekkora idióta, és hogy tervezel majd neki nemet mondani, mennyire nem is ismeritek egymást, és elmarad, és csak vársz a semmire pár órát, ő meg zabálja a bejglit meg a töltöttkáposztát. És utána kérne meg, kettesben, meghitten mondjuk késő este ágyban fekve, mikor nem számítasz rá és azt gondolod téves infót kaptál a többiektől:) Utóbbira én igent mondanék, mert nekem bejönne, de persze lehet, hogy másnak nem tetszene a dolog.

Ja és ha lespórolja az ajándékod meg gyűrűt kapsz helyette, vagy direkt beugrat, hogy gyűrű alakú dobozban kulcstartót kapsz, akkor instant ejtés a gyökér "vicckirálynak".

2022. dec. 20. 08:39
 28/70 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem alapvetően nincs gond a karácsonyi lánykérésnek, elvégre a legtöbb helyen családi ünnep, és aki közel áll a családhoz, azokkal akkor lehet közösen ünnepelni és örülni. Na, de a probléma abban van, hogy a párod annyira sem ismer, hogy tudja, hogy neked nagy cécó kell, különleges, romantikus meglepetés, nem elcsépelt karácsonyi közhely. Én inkább emiatt lennék csalódott: ha már ilyen szintet akar lépni a kapcsolatban, ismerjen már annyira, hogy tudja, milyen gesztus tenne boldoggá téged. Ezek után a másik, amin lehetne aggódni, a gyűrű...ha a külsőségek neked ennyire fontosak, akkor vajon beletrafált-e, vagy arra is húzod majd a szádat...Mondom, nekem semmi bajom se az az ő elképzelésével, se a te vergődéseddel, inkább arra próbálok rámutatni, hogy mi a fenének akar eljegyzést valaki, aki nem is ismeri a párját/ lesz..ja, hogy ő minek örülne...
2022. dec. 20. 08:42
 29/70 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg akinek az a legfontosabb egy lánykérésben, hogy melyik nap történik, az nem szereti a párját. Azt pedig ne próbálja már meg elvenni senki a férfiaktól, hogy eldönthesse mikor és hogyan akarja megkérni a nő kezét. Ez már kontrollmánia.
2022. dec. 20. 08:43
 30/70 A kérdező kommentje:

Emlegettétek a csinnadrattát.

Hát arra sem vágyom. Olyanra ami egy hétköznapból emlékezetes napot csinál, akár egy köztéri kuka mellett.

Ilyen nehéz felfogni eggyeseknek?

2022. dec. 20. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!