Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha jeggyürüt adnátok a barátnö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jeggyürüt adnátok a barátnötöknek, levetetnétek azután vele azokat a gyürüket amiket az elözö pasiktól kapott? Pl a volt férjétöl kapott jeggyürüt, illetve az elözö palijától kapott szintén értékes gyürüt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 17. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért de létezik olyan tahó nő, akit eljegyez a párja, szakítanak, DE TOVÁBB HORDJA A GYŰRŰT AKKOR IS AMIKOR ÚJ KAPCSOLATA LESZ?! Nem tudom elhinni, hogy ilyen létezik :D Illetve exektől kapott dolgokat se jó szerintem hordani. Ha hordanék gyűrűket már akkor levettem volna amikor szakítunk, hogy ne emlékeztessenek az exemre.
2022. nov. 17. 19:37
 12/23 A kérdező kommentje:

a volt férjétöl kapott eljegyzési gyürü hordása szerintem gáz. Viszont a közvetlen elöttem lévö exétöl kapott sima gyürü? Ami rádásul vagy 1000 €....

szereti az ékszereket oké, ezért nem szívesen veszi le, de egy gyürü azért jelképes dolog szerintem......

2022. nov. 18. 11:52
 13/23 A kérdező kommentje:
#11-es, és ha egy drága gyürüröl lenne szó, mit csinálnál? lehet ez a hezitálás alapja. Morális okokból én úgy gondolom le kéne venni, betennia fiókba vagy eladni, de pont ezért tettem fel a kérdést, hogy a többség hogy gondolja, lehet én nem gondolom jól....
2022. nov. 18. 11:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az 1000 euros gyűrű fiókba, aztan ha kell vmire a pénz eladom. A gyűrűnek plussz jelentése van. Minden kultúrában.
2022. nov. 18. 12:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha te megérted, hogy a csajod hordja az egyik extől kapott gyűrűjét, csak azért, mert az 1000 euró volt, akkor tulajdonképpen megtalálta a zsák a foltját. Mindketten borzasztó anyagiasak vagytok, akik nem riadnak el a párjuk megalázásától, ha az 1000 eurót ér. Nincs több kérdésem!

Sok boldogságot, jóban, rosszban, gazdagságban, szegénységben (ja abban nem)

2022. nov. 18. 13:14
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
De te azt honnan tudod, kitől mit kapott? Én nem is kérdezem meg és nem is mondom meg magamtól, hogy nézd ezt a fülbevalót az exemtől kaptam. Ennyire nem kell kivesézni az ex témát, hogy tudj mindenről, kitől mit mikor milyen alkalomra kapott...
2022. nov. 18. 13:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Erről beszélgettek?

-Nézd Dani, látod milyen szép ez a rubint gyűrű itt a kezecskémen? Johny-tól kaptam, csak úgy, mert jó kislány voltam. Felértékeltettem. Képzeld 4M Ft.

- Oh, baby! Hord is mindig, hogy mindenki azt gondolha én vettem.

#16-hoz kiegészítés

Ha ékszerészek vagytok, vagy értékbecslők, akkor sztornó a sztori.

2022. nov. 18. 15:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
#18! 😂👍🏻
2022. nov. 18. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#18 meglódult a fantáziám, mi lenne ha azt mondanánk hogy nézd, ezt a bal kezemen a papámtól kaptam mert jó kislány voltam, ezt a másikat meg Luigitól mert rossz kislány voltam ☺️
2022. nov. 18. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az extől kapott jegygyűrűt hordni szerintem nagyon gáz. Valaki mondta korábban, hogy ez maximum akkor elfogadható indok, hogyha özvegy. Azt meg tudom érteni, egyébként meg nem. Ha ilyen fontos neki az a kapcsolat, akkor nem akarok vele lenni. Mert szerintem egy jegygyűrűnek a jelentése tud fontos lenni, nem maga az ékszernek a szépsége.

Más ékszer szerintem oké. Én még mindig hordom a volt barátomtól kapott órámat, de nem azért, mert ő jut róla az eszembe, hanem mert nagyon szeretem azt az órát. Viszont ha randizom valakivel, akkor nem reklámozom, hogy az exem ajándéka volt.

2022. nov. 19. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!