Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jeggyürüt adnátok a barátnötöknek, levetetnétek azután vele azokat a gyürüket amiket az elözö pasiktól kapott? Pl a volt férjétöl kapott jeggyürüt, illetve az elözö palijától kapott szintén értékes gyürüt?
a volt férjétöl kapott eljegyzési gyürü hordása szerintem gáz. Viszont a közvetlen elöttem lévö exétöl kapott sima gyürü? Ami rádásul vagy 1000 €....
szereti az ékszereket oké, ezért nem szívesen veszi le, de egy gyürü azért jelképes dolog szerintem......
Ha te megérted, hogy a csajod hordja az egyik extől kapott gyűrűjét, csak azért, mert az 1000 euró volt, akkor tulajdonképpen megtalálta a zsák a foltját. Mindketten borzasztó anyagiasak vagytok, akik nem riadnak el a párjuk megalázásától, ha az 1000 eurót ér. Nincs több kérdésem!
Sok boldogságot, jóban, rosszban, gazdagságban, szegénységben (ja abban nem)
Erről beszélgettek?
-Nézd Dani, látod milyen szép ez a rubint gyűrű itt a kezecskémen? Johny-tól kaptam, csak úgy, mert jó kislány voltam. Felértékeltettem. Képzeld 4M Ft.
- Oh, baby! Hord is mindig, hogy mindenki azt gondolha én vettem.
#16-hoz kiegészítés
Ha ékszerészek vagytok, vagy értékbecslők, akkor sztornó a sztori.
Az extől kapott jegygyűrűt hordni szerintem nagyon gáz. Valaki mondta korábban, hogy ez maximum akkor elfogadható indok, hogyha özvegy. Azt meg tudom érteni, egyébként meg nem. Ha ilyen fontos neki az a kapcsolat, akkor nem akarok vele lenni. Mert szerintem egy jegygyűrűnek a jelentése tud fontos lenni, nem maga az ékszernek a szépsége.
Más ékszer szerintem oké. Én még mindig hordom a volt barátomtól kapott órámat, de nem azért, mert ő jut róla az eszembe, hanem mert nagyon szeretem azt az órát. Viszont ha randizom valakivel, akkor nem reklámozom, hogy az exem ajándéka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!