Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor és miért döntöttek úgy, hogy eljegyzitek a barátnőtöket? Mi segített meghozni a döntést?
Én az első találkozásunkkor tudtam, hogy ezt a lányt feleségül akarom venni, megláttam és tudtam.
Az első évfordulónkon kértem meg a kezét, valahogy így tűnt kereknek.
Jajj de sok hulye vakon beleesik.
Aztan ne csodalkozzatok h igazam van, tul korai volt…
4# gondoltam h ennyi hulye le fog pontozni.
De majd meglatjatok ;)
Nem veletlenul van ennyi valas fiatalok koreben
Mi már elég hamar tudtuk, hogy együtt akarjuk majd leélni az életünket.
Így az eljegyzés kb. 2,5 - 3 év (és a rózsaszín köd) után történt, a házasodás meg 4 évvel azután, hogy összejöttünk.
Lassan 14 éve vagyunk házasok.
Egyébként meg beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne.
Engem férfiként az esküvő téma sosem mozgatott meg különösebben, viszont a nőknek meg általában elég sokat jelent.
#4 De azt is nézd hozzá, hogy sokszor az első megérzés, benyomás a jó, nem a túlgondolt, túlspilázott valami.
Én sokkal inkább azt érezném problémának, ha mondjuk 25 fölött együtt lennék valakivel már 2-3 éve, és még mindig nem érezném, hogy szeretnék vele összeházasodni. Hiszen biztosan meglenne az oka, hogy ez az érzés nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!