Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, 21 évesen hány év kapcsolat után kérnétek meg a barátnőtök kezét?
Hát részemről minimum 5.
És abban mar benne kell hogy legyen minimum 1-2 év együttélés, hogy tudjam tudunk e együtt élni ,nem e megyünk egymás idegeire stb
De 28 éves korom előtt abszolút nem házasodnék.
21 évesen mikor nagyon fiatalok vagyunk és sosem tudni hogy alakul később.
Ritkán lesz az ilyen 20as év eleji kapcsolatokból házasság +gyerek stb stb
#1 én kapásból tudok legalább 5 olyan párt a környezetemben, akik már tini koruk óta együtt vannak (mind több mint 10 éve). Szóval szerintem ez egyáltalán nem ritka.
Én is amúgy azt gondolom, hogy legalább 1 évet együtt is kell élni hozzá. De 5 évet én nem feltétlen várnék a pasira.
"De 5 évet én nem feltétlen várnék a pasira."
Tehát mindegy mennyire szeret téged és te is őt, ha 5 éven belül nem kéri meg a kezed akkor kuka?
Mert gyűrű nélkül nem működik a kapcsolat? Vagy elmulik a szerelem ha nincs gyűrű?
Na ezt a hozzáállast Gyűlölöm
Kellene neked is 1-2 jó szarul működő kapcsolat és rögtön rá jönnél, hogy nem a gyűrű a fontos, hanem , hogy olyan pár legyen melletted aki nem bánt és megbecsül és szeret
20 évesen jöttünk össze és 8 év múlva kértem meg a kezét, végül 30 évesen házasodtunk össze.
A mai világban már semmi értelme korábban összeházasodni és gyereket se érdemes vállalni 30 éves kor alatt.
"De 5 évet én nem feltétlen várnék a pasira."
Mi az hogy 5 évet "vársz" a pasira? Ha összeházasodtok az miben fog változtatni? A környezetemben kb több a válás, mint a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!