Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők! Hány évet adnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány évet adnátok egy férfinek, hogy megkérje a kezeteket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 13:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%

Azt írtad 34/L... (34/N helyett)

Sokmindent elárul a személyiségedről. Cuki vagy, nem bántás... Csak így már értem miért hiszel még a mesékben...

2022. nov. 1. 01:39
 22/27 anonim ***** válasza:
30%
Mennyire papír függő itt mindenki, ráadásul én úgy veszem észre minél hamarabb. Valaki már 1 év múlva azt várja azonnal kérjék meg a kezét. Ilyesztő ez a fajta gondolkodás.
2022. nov. 1. 05:53
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
22.. miért mire várjunk tovább?
2022. nov. 1. 08:00
 24/27 anonim ***** válasza:
86%
#22 Oké én nem egy év után várom az eljegyzést, de azért 2-3 év alatt szerintem el kell tudni dönteni, hogy velem akarja leélni az életét, sőt, előbb is, csak nyilván nem kér meg olyan korán. Papír kell? Igen nekem pl kell. Neked nem. Nem baj. De másnak fontos és nem akarják, hogy húzza az idejüket egy olyan ember, aki nem akar házasodni, vagy akar, csak nem vele, mert arra használja a barátnőjét, hogy amíg nincs jobb, olcsóbb legyen az albi meg ki legyen szolgálva valamennyire meg tudjon kivel szexelni.
2022. nov. 1. 08:11
 25/27 anonim ***** válasza:
69%
24: tökéletesen egyetértek. Engem ne használjon ingyen szexre senki, ha ez kell neki vállalja a papírt cserébe.
2022. nov. 1. 08:48
 26/27 anonim ***** válasza:
77%
Semennyit. Aki 2-3 év után nem tudja, mit akar, az mehet.
2022. nov. 1. 11:45
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

22. Igen, én így állok hozzá. Mire kellene várni? Ha egy év után se tudj eldönteni mit akar, akkor mehet amerre akar. Akkor már nem is nagyon fog szívből engem választani.

Nem járnék úgy mint a legjobb barátnőm. Nem várom meg, hogy elmegy a fiatalságom a semmire, mert mondjuk 6-8-10év barátnősdi múlva otthagy masért akit feleségül vesz 1 év után mert ő a nagy ő, akit mellőlem várt, én meg csak ki lettem használva. Hát nem.

2022. nov. 1. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!