Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány évet adnátok egy férfinek, hogy megkérje a
kezeteket?
#10! Elmondom mire vár az a férfi, aki sosem kéri meg a nő kezét: az Igazira 😀 Hallottam már sok-sok 30-50 éve tartó házasságról, ellenben 30-50 éve tartó barátnőcskéről még nem. Lehet itt belenyugodva félrebeszélni, csak az a férfi nem nősül meg, amelyik nem érzi az "örökkön-örökké"-t, ergo, hogy neki nem kéne már másik nő. Én ismerek egy olyan pasit, aki az életére esküdött, hogy ő nem azért nem házasodik, mert nem találta meg az igazit, hanem mert nem akar, nincs értelme a házasságnak, full ellene van stb. Aztán pár évre rá halál szerelmes lett és érdekes, elvette a csajt, ráadásul nagyon megtervezett, gyönyörű lánykérés is volt. 😂 Erről ennyit. Ja és mielőtt valaki nekem áll, hogy a házasság nem tuti dolog és el lehet válni, vagy be lehet úgy is csajozni: így van. Múlnak el érzések, de az szerintem parább, amikor a pasid egyszer sem érezte, hogy soha többé nem kell neki másik nő (nem képes elvenni). Én sem vagyok még házas - hajadon státuszban gondolom így - tehát ez nem egy gúnyos, lenéző gondolatsor volt, még mielőtt valaki félreérti.
2022. okt. 30. 07:41
Szerintem az elso randik egyiken illik errol beszelni, ki hogy gondolkodik. Ossze sem jovok olyannal, akivel nem egyeznek a nezeteink. De huszonevesen mondjuk 5 ev utan mar nem a lanykerest varnam, hanam magat az eskuvot. Aminek nem kell nagy csinnadrattanak lennie.
2022. okt. 30. 10:10
13/27 anonim válasza:
Ez nagyon függ a nőtől szerintem. Mi 4 éve vagyunk együtt, nem vagyok papír párti, de úgy érzem ő az igazi, bármikor hozzámennék. Egy barátunk két év után megkérte a lány kezét. Akkor viccesen felvetettem a 'no nézd már, mi meg még itt tartunk' és megbeszéltük. Majd fogja, de legyünk jobb körülmények közt, stabil munkával...stb. Elfogadtam, tudom, hogy ő sem hagy el, nem várom, majd megteszi, ha úgy érzi, de vannak fontosabb dolgok.
Viszont egy másik ismerős csaj meg tökre fennakadt szegény pasijának, mikor ezt a kétéves dolgot meghallotta.
34L+30F
2022. okt. 30. 10:51
Két évet adtam az első randi kitől kezdve. Nem tartotta be, augusztusban szakítottam vele:)
2022. okt. 30. 17:03
1. azért összeköltözés előtt leülünk és megbeszéljük a terveket, egyáltalán el akar-e venni, nekem fontos-e, etc.
2022. okt. 30. 17:31
Egyébként az a férfi, aki nem vesz el, valószínűleg az igazira vár, csak nincs benne annyi, hogy nyíltan közölje.
2022. okt. 30. 17:32
Max 1 évet. De ha pl idő közben kiderül előbb, hogy eszében sincs soha házasodni, vagy évekig váratni akar mert van valami szar átlátszó kifogása/ vagy nem tart ott érzelmileg stb stb, inkább szakítok, mert számomra az ilyesmiknek nagyon időpocsékolás szaga van.
Végül nem kellett ennyit sem várnom. Mi az elején úgy indultunk neki a kapcsolatnak, hogy komolyan gondoljuk és beszélgettünk is a témáról, hogy mindkettőnknek fontos a házasság és egyikünk se akart évekig pasim csajom kapcsolatot, mindketten hamar éreztük azt, hogy megtaláltuk egymásban az igazi társunkat. Megbeszéltük, hogy amint a körülményeink adottak lesznek,( suli befejezése, fix munkahely, összeköltözés, némi pénz az esküvőre) összeházasodunk. Megkért 2,5 hónap után. 1 év után összeköltöztünk, fél évre rá volt az esküvő. 11 éve vagyunk házasok:)
2022. okt. 31. 00:54
17: mintha magamat hallanám, nagyon birlak ☺️
2022. okt. 31. 06:16
1. Egyetlenegy! Ha 1 év alatt nem derül ki, hogy elvenne feleségül, kirúgnám. Drága az idő, főleg, ha fölöslegesen töltjük.
2022. okt. 31. 20:03
#13! "Majd fogja, de legyünk jobb körülmények közt, stabil munkával...stb. Elfogadtam, tudom, hogy ő sem hagy el."
34 évesen nem értem hogyan lehetsz ennyire naiv. Erre most full felment a vérnyomásom. De a te életed...
2022. nov. 1. 01:36
Kapcsolódó kérdések: