Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sejtetted, hogy megker, de nem tudtad, hogy most. Majd leul veled beszélni, hogy kicsit toljuk el?
Én nem kértem, hogy megkerjen, nem kértem, hogy most, megis az orromra köti. (Azt hitte tudtam)
Nem tudom mit kezdjek a helyzettel.
Tényleg kicsit máshogy alakult minden, de akkor is megalazo.
Köszönöm a választ nagyon!
Szerinted "jogos" a megalazottsag érzése?
Nekem ez az egész furcsa lenne. Alapból annyira nem szerettem volna felfújni az eljegyzést sem, mert semmit nem jelent. De pont emiatt mondjuk elgondolkodnék, hogy mi az az ok, ami miatt most nem adja oda azt a gyűrűt ha már megvette. Azt megértem, hogy ha a házasságot magát halasztani kell valami miatt, de az eljegyzés egy semmi, egy romantikus gesztus amit sok nő szeret, egy darab gyűrű kell hozzá, meg a szándék. Nálatok a gyűrű már megvan... Ő most pont a helyzet romantikáját vette el tőled.
Meg amúgy is, gondolom valami anyagi vagy magánéleti válság miatt halasztja. Ha már el szeretne venni, akkor csak tudok én is a problémáiról, nem kell külön elmagyarázni.
Nekem furcsa lenne, és nem érteném az egészet.
Nem megalázottnak érezném magam, hanem totál összezavarodottnak, és nem tudom, akarnám-e folytatni vele, mert "furcsa".
Háromszor kellett elolvasnom, mire felfogtam. Azt hittem megkért és az esküvőt toljátok. Majd kiderült pár válasszal lejjebb, hogy meg sem kért, hanem leültetett, hogy "Figyu Bébi, tudom, hogy azt hitted most foglak megkérni, de nem."
Jól értem?!?! Ja és hogy ez neked tök kínai volt, hiszen te nem is tudtál semmi ilyesmiről? Kicsit zavaros. Ha így van (jól értelmeztem), akkor ennek bizony erősen bekavarás szaga van... Derítsd ki! Hozd fel újra, hogy a napokban átgondoltad és nem érted az egészet, mert te nem is hittél és nem is vártál semmit, mondja már el mi ez az egész, mert egyenként tök logikátlan és érthetetlen, hogy mi történik. Hátha kiböki, hogy Józsika, vagy Mariska azt mondta (hazudta), hogy...
Tudom semmi sem 100% (ez sem), ez inkább 101%, hogy egy féltékeny csicska bekavart valami kamu dumával, hogy te biztos vagy benne, hogy meg fog kérni hamarosan, pedig te nem is akarod annyira, szerintem ilyesmi lesz... 😀
Értelmet nyert az első blikkre értelmetlennek tűnő lánykérés eltolás: valószínűleg tényleg elb@szta valaki a háttérből az eljegyzésed.
Ideje a körmére nézni pár "barátnődnek",vagy haverodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!