Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került nektek annó a jegygyűrű és a kísérő (azaz eljegyzési gyűrű)?
hu ez az oldal tényleg nagyon különleges:-))
ide feltétlenül el kell menni, és élőben kell látni ezeket a gyönyörűségeket!
jaj ez a flancolás...hogy gyémánt az igazi...
akkor vegyetek gyémántot, azt lobogtassad a kezeden.
nem teljesen mindegy h gyémánt vagy cirkónia?
nekem ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, akkor is örülnék neki.
mi ez az orbitális baromság, h a cirkónia nem fogja azt az érzést kiváltani?a gyűrűt, és akk megkárdezed,"drágám ez gyémánt? mert ha nem akk vidd a p.csába"???
ha szereted a párodat teljesen mindegy .... vagy te úgy képzeled el h ráhúzza a kezedre
atya úr isten...az ien h.lye libáktól megáll az eszem.
most tényleg az számít h az gyémánt vagy nem?
A párom erősködött hogy gyémántot tetessünk bele te agyatlan liba:) Mégis milyen alapon bírálsz te engem?Netán ismersz?
De ha már ennyire érdekel téged a helyzetem akkor elmesélem: én cirkóniát akartam, mert semmi különbséget sem láttam közte és a gyémánt között. Aztán mivel olcsóbban megusszuk a gyűrűket ezért a párom erősködik, hogy igenis gyémántot tetetünk bele. Azt mondja megérdemlem azok után amit eltűrtem tőle.
Nos van még valami kérdésed?
Gondolkozz mielőtt ráförmedsz valakire te házisárkány..
Lehet kár beleszólnom, de...
Tök mindegy milyen cucc van a gyűrűben. Hisz nem viselsz hozzá villogó a gyűrűre mutató nagy feltűnő nyilat, hogy GYÉMÁNT GYÉMÁNT :) Tehát sokan úgyis csak cirkóniának fogják nézni.
Amúgy meg igaza van az egyik hozzászólónak nem a gyűrű milyensége számít, hanem hogy kitől kapod és miért!
Az én álmom rubint volt...én megkaptam, de csak mert végkiárusítás volt. Mégis ismerős aki rákérdez el sem akarja hinni, mert nem szokás igazi követ rakatni. :) Azt gondolják felvágok, mert csak színezett cirkón kő...
No meg én is néztem gyémánt köveset...olyan pici, hogy alig látszik, ami meg már tetszetős méretű az drága. Így inkább az olcsóbb (és szerintem sokkal szebb) méretes rubint köves kísérő gyűrű mellett döntöttem.
A válasz megírásának időpontja: 10-07 15:27 vagyok
sokkal nyugodtabb voltam mikor párom egy ezüst gyűrűvel kért meg, mert nem akartam h ennyi pénzt kidobjon rá mint amilyen árak itt vannak :) sztem sem az a lényeg h milyen kő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!