Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került nektek annó a jegygyűrű és a kísérő (azaz eljegyzési gyűrű)?
Sziasztok!
Mi egy hónapja vásároltuk a karikagyűrűinket, 20.000 Ft volt a pár. Kis vékonyak sárga aranyból, finoman megmunkáltak, azt hiszem összesen 2 grammot nyomnak.
A kísérőgyűrűm kb. 2500 Ft-ba került, ezüst, és 2 db cirkóniakő van benne.
Alacsony költségvetésű, (de remélem gyönyörű) esküvőnk lesz... :)
Üdv!
12 ezer volt az eljegyzési gyűrű,
20 ezer volt a lány, és 25 a fiú karikagyűrű 10 éve.
Igyekeztünk olcsón megúszni, nem volt sok pénzünk rá. Így is belekerült az esküvő kb 500 ezer forintba kosztümmel, öltönnyel, virággal, terem+vacsora+ital+zene 20 főre. Szűk körű, csak a legközelebbi hozzátartozók, +40 feletti házaspár, mindkettőnknek második házassága.
az első válaszoló iztos egy másik bolygón ék, mert a kísérőgyűrű nem 100 ezer ftnál kezdődik.
persze csak ha nem gyémánt.
tegnap pl az árkádban egy gyönyörű ezüst köves gyűrűt láttam 9 ezerért, ami simán megállja a helyét egy kísérőgyűrűnek.
nem az ár a lényeg különben sem...
Na ez az ami nekem csak álom marad..Már nem az h. eljegyzési,hanem csak egy sima gyűrű de tőle!
Sosem fogok kapni :(
Utolsó! Te ajánlottad az előbb nekem is ezt az oldalt ugye?:)
Megnéztem, és tényleg gyönyörűbbnél gyönyörűbb gyűrűk vannak az oldalon! Megéri, pláne ha a kiszolgálás is jó, nem mint az eujewelnél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!