Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyibe került nektek annó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került nektek annó a jegygyűrű és a kísérő (azaz eljegyzési gyűrű)?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 12:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi egy hónapja vásároltuk a karikagyűrűinket, 20.000 Ft volt a pár. Kis vékonyak sárga aranyból, finoman megmunkáltak, azt hiszem összesen 2 grammot nyomnak.

A kísérőgyűrűm kb. 2500 Ft-ba került, ezüst, és 2 db cirkóniakő van benne.

Alacsony költségvetésű, (de remélem gyönyörű) esküvőnk lesz... :)

Üdv!

2010. szept. 25. 13:04
 22/39 anonim válasza:

12 ezer volt az eljegyzési gyűrű,

20 ezer volt a lány, és 25 a fiú karikagyűrű 10 éve.

Igyekeztünk olcsón megúszni, nem volt sok pénzünk rá. Így is belekerült az esküvő kb 500 ezer forintba kosztümmel, öltönnyel, virággal, terem+vacsora+ital+zene 20 főre. Szűk körű, csak a legközelebbi hozzátartozók, +40 feletti házaspár, mindkettőnknek második házassága.

2010. szept. 26. 10:31
 23/39 anonim ***** válasza:

az első válaszoló iztos egy másik bolygón ék, mert a kísérőgyűrű nem 100 ezer ftnál kezdődik.

persze csak ha nem gyémánt.

tegnap pl az árkádban egy gyönyörű ezüst köves gyűrűt láttam 9 ezerért, ami simán megállja a helyét egy kísérőgyűrűnek.

nem az ár a lényeg különben sem...

2010. szept. 27. 11:15
 24/39 A kérdező kommentje:
de a gyémántköves az igazi igazi.....
2010. szept. 27. 11:41
 25/39 anonim ***** válasza:

Na ez az ami nekem csak álom marad..Már nem az h. eljegyzési,hanem csak egy sima gyűrű de tőle!

Sosem fogok kapni :(

2010. szept. 29. 11:41
 26/39 anonim ***** válasza:
Hát ha neked a gyémánt az igazi, akkor tessék megfelelő egzisztenciával rendelkező kelléket ( vőlegyényt) is szerezni hozzá.
2010. szept. 29. 11:46
 27/39 A kérdező kommentje:
a vőlegényem gyémántot akar nekem venni..tehát alany van hozzá..:-)
2010. szept. 29. 13:11
 28/39 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Én vagyok az a "merész" 100.000Ftos eljegyzési gyűrű kommentes. Szerintem is gyémánttal az igazi, és most nem nagyravágyásból mondom, de mennyivel jobb azt a szép gyűrűt néha megsimogatni és azt mondani: Istenem és tőle kaptam:) és nem pedig egy cirkóniát vagy valami mást, ami nem fogja ezt az érzést kiváltani. Ez a gyűrű (jobb esetben) életed végéig az ujjadon lesz, emlékezz rá hozzáméltóan!
2010. okt. 1. 11:30
 29/39 anonim ***** válasza:

A mi gyűrűink innen vannak:

[link]

Csak ajánlani tudjuk őket.

2010. okt. 1. 15:20
 30/39 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te ajánlottad az előbb nekem is ezt az oldalt ugye?:)

Megnéztem, és tényleg gyönyörűbbnél gyönyörűbb gyűrűk vannak az oldalon! Megéri, pláne ha a kiszolgálás is jó, nem mint az eujewelnél....

2010. okt. 1. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!