Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond a "vejem"?
Igaza van a pasinak, hogy erre a kis időre nincs értelme házasodni. Ezt a kapcsolatot ti fogjátok tönkretenni, te és a férjed. Olyan szinten belefolytok, amennyire marhára nem kéne. Semmi közötök hozzá. Sajnálod a gyereked, mert nem boldog? Ok., akkor sírdogálj otthon magadban, de a pasit hagyd békén. Eleve, ha annyira nem jött az a gyerek, akkor lehetne boldog is, mert végre összejött. De ő inkább a siránkozást választja.
Átverte a szerelmes nőt??? Ki szerelmes már 6 év után? Bőven lett volna ideje azt mondani, ha nem akarsz házasságot, akkor engedjük el egymást, mert én meg csak úgy tudom elképzelni az életem. Igaz, akkor most se férj nem lenne, se gyerek, de legalább lenne oka nyavalyogni.
Az a baj, hogy ebbe valóban nincs beleszólásod. Manapság lehet gyereket nevelni, szülni, együtt élni papír nélkül is. Mit változtat egy papír ezen? Ha a lányodnak annyira fontos ez, valóban a férfival kellett volna közös nevezőre jutnia, és úgy vállalni gyereket. Valószínűleg az ex nejével borzalmas élményei vannak, traumák, ami miatt úgy döntött, hogy többet nem szeretne. Fingod sincs mi történt, de lehet érdemes lenne a vejedet megkérdezni erről face to face. Az a korrekt és így kielégítő választ kapsz a kérdésedre.
Egyébként az én férjem világ életében azt hangoztatta, hogy ő sose nősül meg. Nekem a 3 év alatt sose mondta, de a barátaitól hallottam vissza. Emiatt úgy voltam vele, hogy nekem szánalom eljegyzés, meg szánalom házasság nem kell. Csak akkor kérjen meg, ha akarja és megérett benne a döntés. Sose basztattam emiatt, sose tettem szóvá, hogy na mikor? Nem egy papírtól fog jobban szeretni engem. Aztán babát akartunk, tavaly novemberben terhes lettem és kiderült, hogy ő már jó egy éve gondolkozik ezen, csak nem mondta nekem. Gondolom rágnia kellett magában, hisz ő sose akart megházasodni. Aztán jelezte felém, hogy el akar venni, mert így érzi most, a gyerekét hordom a szívem alatt. Karácsonykor megkérte a kezem, márciusban pedig összeházasodtunk.
Nem kell nyomás alá helyezni a férfiakat. Tudják ők, hogy mikor jön el az ideje ennek. Ha sose vesz el, azt is leszartam volna, mert nem akartam volna egy olyan dolgot ráerőltetni, amit ő nem szeretne. A lányod pedig nagy csaj már, el tudja dönteni, hogy neki ez megfelel vagy nem. A házasság intézménye napjainkban elavult, nincs jelentősége, hiszen egyik napról a másikra el is válhatsz. Nincs tétje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!