Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond a "vejem"?
Ne szóljatok bele!
Amúgy ha összeházasodnak akkor sem szereti majd a lányod, unokád jobban vagy kevésbé.Attól, hogy összeházasodnak még nem jelenti, azt, hogy most akkor ők örökre együtt maradnak.Igazából csak jogilag változik a dolog, más nem.
A vejed is meglehet érteni valahol.Ő már tudja, hogy semmi nem más, csak a papír.Nagy lagzit meg ki akarna 2x?
Az amúgy mit számít, hogy elvált?40 éves korára szinte mindenki( vagy minimum több emberrel élt együtt).
Ha a lányodnak annyira fontos lett volna az esküvő, akkor x év után ultimátumot adott volna a párjának, hogy “Zoli, 1 éven belül szeretnék eljegyzést, aztán x hónap múlva esküvőt!” Aztán ha nem történt volna meg az eljegyzés, akkor szakít.
Nem egy papírtól lesz jó a kapcsolatuk. Örülj inkább, hogy mégis összejött a gyerek és lesz unoka.
Szia kerdezo! Vagyis jo napot mert akkor kb annyi idos lehetek mint a lanyod en 26N vagyok.
Nem vagyok ebbe a cipobe viszont!! Teljesen megerositelek hogy mindig a lanyos szuloknek faj ez jobban mert a fius szulok telibe#####jak azt h a fiuk epp nosul e vagy nem..
Hogy en min mentem vegig..azert hogy menyasszony lettem: az egy masik story. De lassan mar kegy az ami regen alap volt!
Itt az lett elszurva es bocs h kimondom... Hogy eleve addig nem esunk teherbe amig nem volt egy minimum aprooo pici kis eskuvo.
En igy gondolkozom. Tehat :D azert vagyok epp menyasszony mert ebbe egyetert velem a parom.
Ez el lett döntve, most már csak a szülök gerjesztik a feszültséget.
Házasok? Nem.
Együtt élnek? Igen.
Kényszerítette őket az együtt maradásra valaki? Remélem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!