Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fog változni ha menyasszony leszek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 23:08
21/24 anonim válasza:
#20 Párom anyja senkit nem bír a világon, akinek nem farok van a lába között, már bocs a vulgáris kifejezésért. Utál engem, utálja a "kismenyét", utálta a fiai előző barátnőit, az anyósát, a néhai apja volt feleségét, az összes munkatársát, az összes nőnemű szomszédot...
22/24 anonim válasza:
Vannak nok akik minden mas not ruhellnek magukon kivul. Ez TENY.
A rio de janeiroi konnyezo szent szuz maria is lehetne a kornyezeteben..azt is utalna. Van ilyen..
Am meg igazatok van. !! Az a pasi aki nem akar adott parjat elvenni az kef####lni se akarjon vele. Meg ugy, hozzaerni se akarjon. Ez evidens.
23/24 anonim válasza:
Nyugi, semmi nem fog változni, ne aggódj ugyanúgy összejárhatsz a szeretőddel.
24/24 anonim válasza:
A #11, #17 és #21 választ írtam, azóta el lettem jegyezve.
Úgy lett ahogy sejtettem, minden megváltozott. Ezt írtam korábban: "máshogy bánnak egy nővel akkor, ha már házas, de legalábbis eljegyezték, mint amikor csak járnak hosszú-hosszú évekig egy férfival, vagy 4ever pasim-csajom kapcsolatban élnek", és ez egy az egyben beigazolódott.
Leendő anyósom persze nagyon nem örül, hogy ez a fia is vőlegény lett, de igyekszik titkolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!