Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fog változni ha menyasszony leszek?
#7 Kiegészíteném annyival, hogy nem csak a pasi szülei fognak rá máshogy nézni, hanem a nők 90%-a (és lehet, hogy kevesebbet mondtam). Ugyanis a nők baromira gonoszak tudnak lenni azokkal, akiket nem lesznek feleségek, bármennyire szeretnének azok lenni.
De az anyósos-apósos példa is helytálló, az tény. Én "XY barátnője" vagyok nekik (bármikor lecserélhető tartozék), de a másik fiuk felesége (aki csak a terhességének köszönhette az esküvőt) a "kismenyük".
#11 ugye nem degradaltak Teged ??? De bunkok!!! :(
Reg egyutt vagytok??
Nem vagy tartozek! Ertekes vagy!!
A nok java resze egy bunko phharaszt es ebben igazad van!!
En nagyon eszrevettem mi valtozott miota menyasszony vagyok. Baromira nagy a tarsadalmi nyomas meeeeg mindig.. es mar baromira unom.
Eleve hazassag parti vagyok vagyunk. De a plusz nyomas...mindenhonnan.. a csapot megnyitom es az folyik belole h na most mar menyasszonykent szegyenerzet nelkul mehetsz a volegenyeddel csaladi esemenyre.
Es ez baromira igy van.....
#12 vagyok. Pedig valo igaz... 5 darab tollvonas lesz. Mi az 2 aztan 2 tanu es 1 anyakonyvvezeto. Elvileg jol irtam.
Es igen nekem is szamit de kisarkitva ez valoban 5 db toll vonas. Megis aki X evesen nem az..hat a tobbi no...baromira lenezi.. es ettol hanyok.
Alapbol hazassag parti vagyok mar par eve :D de a plusz nyomas...nagyon durva..
Es igen!! Maskepp neznek ram miota felmutattam a gyurus ujjam.
Es regi begyoposodott vaskalapos vilag van meg mindig.
Es nem bugyberekpuszta rocsogen..elunk.. varosban..
"Olyan kedves aranyos jelenet volt, hogy majdnem megpusziltam, de időben észbe kaptam."
Szerintem inkább szánalmas. Mintha az lenne élete értelme, hogy "elkeljen"
#14 (23:07)
Ha ismernéd a nőt, nem írnál ilyet. Viccnek szánta az egészet, mert nagyon jól ismerjük egymást, tudta, hogy nem nem értem félre. Pont ezért találtam aranyosnak a válaszát.
#12 A párom apja soha egy rossz szót nem tett rám ezen a téren, legalábbis f2f biztosan nem. Ő egyedül a megszólításban tesz különbséget, ahogy már írtam is. A másik fiuk felesége, az UNOKA anyja ő "kismenyem", én meg simán "*keresztnevem*" meg "XY/fiam barátnője".
Anyuka ugyanez, csak ő érezteti is, hogy engem nem tart családtagnak. Jó, hivatalosan nem is vagyok, ne kössünk bele, hiába a nem kevés együtt töltött idő (több mint 5 éve vagyunk együtt). Ő szívből utál engem, mondjuk ő a "kismenyét" is rühelli, szimplán azért, mert elvettük tőle a pici fiait, akiket 30 éves koruk körül is szívesen szoptatna.
Tudnék ezer példát mondani, most kiemelek egyet: nagyobb baráti társasággal mentünk valahová, ahová "kismenyeék" is jöttek. A párom szüleinek házában találkoztunk, és anyuka megjegyezte, hogy biztos jól fogjuk érezni magunkat, jó lesz a hangulat... a sok fiatal házas, meg mi a párommal :D Miért kellett ezt így kiemelni vajon?
A társadalmi nyomás témájában pedig egyetértünk. Hiába próbálnak vigasztalni, hogy ne másokkal foglalkozz, akkor is egy közösségben éljük az életünket, nem magányosan valami Isten háta mögötti tanyán. A közösség pedig ítéletet mond, és egyszerűen máshogy bánnak egy nővel akkor, ha már házas, de legalábbis eljegyezték, mint amikor csak járnak hosszú-hosszú évekig egy férfival, vagy 4ever pasim-csajom kapcsolatban élnek.
Furcsa...hogy eljegyzés kell a bizalomhoz...
Ergo kap egy gyűrűt így tuti szereti és nem hagyja el.
Gyakorlatilag megveszi
#17 igen!
Mertmocskos szemetes ladak mind ez tenyleg igaz.. :(
Bar nekem elve fura..h parod hagyja ezt ?!?! Miert !?!?
Nalunk mas a szitu nonstop eroltetik h deeee csaladtag vagyok meeeeg elvagyok jegyezve. Megis a felisten a lanyuk 'ferje'..mert vegre vkinek kell a lanyuk. Jujj jujj..
Az egesz tarsadalmi nyomas arrol szol h teljesen BEdaraljon mindent es mindenkit....
"egyszerűen máshogy bánnak egy nővel akkor, ha már házas, de legalábbis eljegyezték,"
Baromság. A párod anyja téged nem bír, ezen az sem változtatna, ha házasok lennétek.
A kutyát nem érdekli, hogy házas vagy-e vagy sem, viszont az írásodból az jön le, hogy te szeretnéd és apárod nem akarja. Ezen azért gondolkozz el, vele szeretnél-e így maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!