Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre egy ilyen gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre egy ilyen gyűrű?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a barátnőm nem szereti sem a gyűrűket, sem a karkötőket, főleg az aranyat nem. Nem is hord semmilyen gyűrűt és valószínűleg nem is fog, de azért eljegyezném és jelképesen adnék neki egyet. Nézegettem ezeket a szabványos, köves gyűrűket, de ahogy ismerem, ezek tuti, hogy nem tetszenének neki. Ezeket a csillogó dolgokat sem szereti.

Viszont találtam egy ilyet, ami baromira az ő stílusa, szerintem ez nagyon tetszene neki:

[link]

Kérdésem: szerintetek nem gáz egy ilyennel megkérni a kezét?

2022. ápr. 24. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk nem értem, hogy miért kell feltétlen ékszert (vagy bármit) adni egy lánykéréshez?

A karikagyűrű más kérdés, de azt közösen szokták megvenni.

De ha úgy gondolod, hogy ez a gyűrű tetszene neki, akkor vedd meg. Szerintem ronda, de ez az én véleményem.

2022. ápr. 26. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó , ha neki ez a stílusa. Eljegyzésre (amúgy is) semmi nem kötelező, olyat adj ami tudod, hogy tetszik neki.
2022. ápr. 27. 06:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit mutattál az nagyon jó és ha az tényleg nagyon az ő stílusa és annyira tetszene neki (látatlanban is biztos vagyok benne, hogy hordaná, hiszen lánykérős gyűrű!), akkor viszont csináltasd meg ugyan ezt fehéraranyba. Ne ezüstbe légyszíves, mert ha hordani szeretné, ne 2500 forintos eljegyzési gyűrű legyen már... Nem az értéke a fontos, hanem a férfi részéről a szándék. Az ezüst nekem azt mondaná, hogy 5 percig "válogatott" a szomszéd ékszerboltban... Persze akkor is igent mondanék és boldog lennék! Csak az egyszerűen nem arra vall, hogy tervezgette volna a nagy kérdést - ami bántó lehet kicsit. Túlmagyaráztam, de csak azért, hogy ne támadjatok azzal, hogy szerintem csak az érték lenne a fontos, mert nem arról van szó!
2022. ápr. 27. 09:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam - ha az anyagiak nem engedik egyes pároknal az aranyat, az megint más téma, akkor teljesen ok az ezüst is. A szándék fontos (a lehetőségeknek képest!)
2022. ápr. 27. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
*lehetőségekhez. Na csak sikerült kinyögnöm mindent, amit akartam xD
2022. ápr. 27. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Azóta megkérted?
2022. máj. 31. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!