Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre egy ilyen gyűrű?
A helyzet az, hogy a barátnőm nem szereti sem a gyűrűket, sem a karkötőket, főleg az aranyat nem. Nem is hord semmilyen gyűrűt és valószínűleg nem is fog, de azért eljegyezném és jelképesen adnék neki egyet. Nézegettem ezeket a szabványos, köves gyűrűket, de ahogy ismerem, ezek tuti, hogy nem tetszenének neki. Ezeket a csillogó dolgokat sem szereti.
Viszont találtam egy ilyet, ami baromira az ő stílusa, szerintem ez nagyon tetszene neki:
Kérdésem: szerintetek nem gáz egy ilyennel megkérni a kezét?
Ha ez illik hozzá és csak jelképes, akkor nem gáz. A lánykérés lényege a szándék és a gesztus, nem a gyűrű.
Maximum a karikagyűrűt együtt választjátok.
Sok boldogságot!
Várok még vele, nézelődök és puhatolózok.
Az a helyzet, hogy sosem hord gyűrűt, nem szeret a fülbevalókon kívül semmiféle ékszert, így elég nehéz...
De majd kitalálok valamit. :)
"nem szeret a fülbevalókon kívül semmiféle ékszert"
Akkor kérd meg fülbevalóval, és majd megbeszélitek a jegygyűrűt.
Nekem nem tetszik, nem örülnék neki, ha ilyet kapnék eljegyzési gyűrűként.
De mivel nem az én kezemet szeretnéd megkérni, és a barátnőd bírja ezt a stílust, vedd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!