Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon tényleg meg akarta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg meg akarta kérni a kezem, vagy csak a nagymamája miatt akart nekem gyűrűt venni?

Figyelt kérdés

Párommal 8 hónapja vagyunk együtt.

Egy párszor szóbakerült már az eljegyzés Nálunk : célozgattam rá, hogy szeretnék majd menyasszony lenni, illetve párom is mondta már, hogy elfog jegyezni, ha eljön az ideje.

Az igazság az, hogy jelenleg zajlik Nálunk az összecsiszolódás időszaka, emiatt sokat veszekszünk.

Párom szerint 2 év után ideális a lánykérés, így egy darabig nem foglalkoztam ezzel a témával.

A minap viszont párom kapott a nagyijától egy tekintélyes összeget, ( mivel a nagymama a háború miatt kivette az összes spórolt pénzét a bankból, és szétosztotta az unokái között ).

Az összeg szabadon elkölthető bármire, a nagyinak csak annyi volt a kikötése, hogy a pénzből vett dolog emlékeztessen Minket Őrá.

Ezen felbuzdulva a párom közölte velem, hogy a pénzt gyűrűre költené, és eljegyezne, mivelhogy a nagyi már többször emlegetette, hogy örülne ha az unokája eljegyezne engem....

A korábbiakat tekintve én úgy éreztem, hogy ez páromnak nem teljesen a szabad akarata, így nemet mondtam a "lánykérésre".

2022. márc. 28. 00:32
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
49%
Pontozz le minden válaszadót, aki nem azt írja neked, hogy egy bölcs hercegnő vagy. Te nárcisztikus infantilis picsa!
2022. aug. 2. 07:11
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira szánalmas örök menyasszonynak lenni, de magyarázzad csak a bizonyítványt :D Az viszont nagyon jó döntés, hogy nem fogsz szaporodni.
2022. aug. 2. 10:09
 43/52 A kérdező kommentje:

#41-es!

Ezzel csak magadat jaratod le😉

2022. aug. 2. 21:14
 44/52 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mégis jobb mint ész nélkül költekezni, aztán elválni😉

Tudod a házasság csak egy papír kitsicsillag😉😘

Kár, hogy anyád annak idején szült egy olyan fattyat mint te....🤣😂

2022. aug. 2. 21:17
 45/52 anonim ***** válasza:
50%
Benézted, mert az én szüleim már a születésem előtt házasok voltak, úgyhogy fattyakat maximum te potyogtatnál, mert téged a kutya sem akar elvenni :D
2022. aug. 3. 09:17
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

#44! Már anyázol is? Azigen kisanyám... Durvulunk? Itt rajtad kívül eddig senki nem járatta le magát. De nekes bizony sikerült az utolsó válaszaiddal.

Nem veszed észre, hogy a stílusod miatt már mindenki ellened ír? Nem látod, hogy valami nem ok és hogy a bajt nem a válaszadók között kell keresni?! Atyaég... A stílusod nagyon kellemetlen, te meg észre swm veszed. Ez borzasztó

2022. aug. 3. 18:41
 47/52 anonim ***** válasza:

44#

Hmm. Gratulálok.. ez aztán a szép nőies viselkedés. Büszkék lehetnek Rád a szüleid.

2022. aug. 3. 18:46
 48/52 anonim ***** válasza:

Kérdező! Az Isten áldjon meg, ha valaki megkéri a kezed, azt kérdezi hozzá mennél-e feleségül. Mit mondasz? Igent, aztán: "ja amúgy nem megyek hozzád, csak kell a gyűrű!"?

A barátod vajon tudja, hogy ha igent mondtál volna, az egy kamu igen lett volna, csak hogy 50 évig jegyben járjatok és legyen egy gyűrű az ujjadon? Hogy csak azért mondtál kamu igent, hogy tudd mutogatni Mariskának, hogy "bibibííúnekemmárvangyűrűm"?

Kizárt, hogy te egy 30 feletti nő vagy.

2022. aug. 3. 20:50
 49/52 anonim ***** válasza:
A stílusa azért ilyen, mert egyrészt valami putriban nevelkedett fel, ahol ez a megszokott, másrészt tele van feszültséggel, hogy esküvőre meg gyerekre vágyik, csak senki sem mutat hajlandóságot megadni neki ezeket. Ezért tagad ennyire, meg ezért ömlik a szájából a fekália.
2022. aug. 4. 10:13
 50/52 A kérdező kommentje:

Miért olyan hihetetlen az, hogy nem akarok gyereket????🤔😅

Ebbe a világba szülni???

Kössz nem.....

2022. aug. 4. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!